Söndagjour...

Dagen idag har gått otroligt snabbt, beror nog på väldans trevligt jobbsällskap! ;) Känns skönt att fru Rosenörn är tillbaka från sin mammaledighet! :D

Efter all mat å efterätter som vi knåpat ihop här på "bygget" så är jag riiiktigt trött å kommer med all räkerhet somna relativt snart... *gäsp*

Ny dag å nya tag imorgon... Jag har ingenting inplanerat alls (väldigt ovanligt med en tom sida i min almanacka!) och det känns bra... Fritt fram för valmöjligheter!


Puss och Godnatt!









Point of no return?

You´re the light at the end of the tunnel
The beacon fire in the dark
The glimmer of hope and truly the meaning of my life

When dusk falls and obscures the sky
You´re the shine of the Northern Star
No dead of night can fade the brilliance of your light

I say this with all of my heart:
You are the only one for me
Year to year, in words and deed
In all this chaos the trace of clarity
You are the only one I see
My first and last, my all and everything
You are the One




Varför gör du det så svårt för mig att leva med dig?
Varför gör du det så svårt för mig att älska dig?
Jag har inga bortförklaringar till mig själv längre...
Jag vill bara ha en stunds lugn och ro.
Hitta en trygg hamn och finna struktur på mitt liv.
Ta reda på vem jag är och vad jag vill med mitt liv.
Glömma det förgångna och bygga broar till framtiden.

Men du gör mig så förvirrad... nu vet jag istället ingenting. Igen.
Våra vägar har åter delat sig, och jag vet inte åt vilket håll jag ska gå...

Tisdag - En dag i full fräs...

Ja fy fan, snacka om full fräs idag. Precis så det ska vara!

Gick av jouren idag vid 9.00 (Heeey! Jag gick hem i tid för en gång skull och inte 2 timmar för sent!!!) Hem å hoppa i ridkläderna å möta upp Helen på Resecentrum vid 9.45 å åka till pållarna!
Verkligen en underbar ritt idag. Inget slår en snabb galopp längst med ån! :D (Den vägen jag alltid väljer "när jag får bestämma"!)

Hahaha!


Väl hemma igen blev det visserligen en powernap på 2 timmar (inte lika full fräs) men jag var så himmla trött. Blev bara 3 timmars sömn inatt å sen upp å jobba... usch! Så tuppluren var välbehövlig kan jag lova!

Fick min dietvåg på posten idag, så den har jag pysslat lite med. Himmla skoj faktiskt. Kommer nog få mycket användning utav den. :P Dock kan jag inte titta en tillförlitlig källa till rekomenderat kaloriintag, som jag vågar lita på... Får fråga dietisten på jobbet kanske?


Kvällen avslutades med en timme på gymmet (med en timmes "uppvärmning" genom städning hemma... tihi) . Gick riktigt kanonbra idag! Jag trodde verkligen motsatsen, för det kändes som om jag inte hade någon energi alls! Dock efter träningspasset så fanns det noll energi kvar... Den känslan e fin! Jag känner redan träningsverken komma krypande i låren.. ajaj! :P

En rikgtigt lyckad dag, med massa bra saker gjorda!! Fram för fler sådana dagar!!
Så somnar jag inte ikväll så är det bannemig nått som är fel!! ;)

Puss å gonatt!

Tja!

Nu har det visst blivit lite uppehåll i bloggriet igen.

Dagen idag har varit oändligt slapp. Utegång igår så där har vi anledningen.
Jag har mest legat i min säng å sovit/ätit godis/kollat på tv.


Har inget intressant alls att tillföra idag, känner jag. Tänkte ta ett ryck å städa upp lite i rottboet jg lever i. :-/
Kommer nog sluta med att jag hamnar i min säng igen, iaf. :P



Hej hopp!



Lördag och Söndag...

 Igår blev det alltså bio med mannen i huset... Vi gick och såg Arkiv X-filmen, som var ett riktigt sunkigt bottennapp. Kändes bara som waste of money... Usch. Däremot fick jag lust att köpa några boxar med de första säsongerna. De vill jag minnas att de var rätt bra.
Efter det blev det en sväng på Mörners åtföljt av en längre sväng på Hamlet. Kom till insikt om att Hamlet egentligen är en gruppbostad för socialt handikappade människor/alternativt ett zoo. Jag slutar aldrig att förvånas över den totala brist på social kompetens som 98% av de människor som vistas där besitter. Gudars skymmning!
Men det kan vara jävligt underhållande!
Kvällens höjdpunkt var nog när en arg man ~40 (definitivt inräknad i de där 98%en) var bombsäker på att jag var man och hade tafsat på hans rumpa inne på herrtoaletten. *asg* Jag känner mig inte speciellt manlig av mig, över huvud taget faktiskt. :P

Jobbat sen 10 idag, med en molande bakfyllekänsla. Blev rätt sent igår... :-/ Nån gång lär jag mig nog.
Dagen gick iaf rätt fort och smärtfritt och även denna gång överlevde alla inblandade :P Skönt å få komma hem... 
Jag hann vara hemma i säkert 3 minuter innan det blev inbeordring. (IGEN!!!) Bara å åka tillbax å jobba natten. :(
Jag är så trött så jag orkar inte ens gnälla om det...
Denna gången skulle jag iaf få kval-övertid å det ger ju bra pengar. (Har ju 11 timmar karens som faller ut nästa månad, så pengarna behövs ju) Sist blev jag ju snuvad på övertiden. >:(

Dagens positiva är iaf att jag hittat ett dundermedel för volym i håret! Ett pulver som man gnuggar in i hårbotten och ger volym som heter DUGA!! Helt sjukt bra. Kan verkligen rekomenderas!
Osis+ Dust It. Intresserade kan kolla in www.lyko.se  :)


Nu ska jag väl bädda ner mig i sängen då... å hoppas att natten går snabbt så jag kan få göra ett nytt försök imorrn å åka hem. Jag tänkte kanske försöka rida lite med om vädret tillåter.

Godnatt.








Jag har livet i behåll...

Shit, jag trode jag skulle dö!

Himlen öppnade sig över Linköping och det riktigt VRÄKTE ner när vi befann oss ute vid Tornby.

Nu har jag altså upplevt hur det är att ha noll kontroll på en sladdande Buick på blött väglag...
En hit, en dit... dike på ena sidan, och ja, du har rätt - mötande trafik på den andra.

Bör väl tillägga att muselbilar och blött väglag inte är en kombo att rekomendera...





Allt gick ju bra tillslut, med både bil och liv i behåll, men fy fasen, jag trode min stund var kommen.
Själva avslutandet av anekdoten blev ett darrhänt kedjerökande av X antal cigg och en stunds lipande.


Shit... aldrig att jag sätter mig i den där helvetesmaskinen igen!!!

Jour...

Inatt blir det till å ha jouren. Dagen har gått jävligt snabbt och smärtfritt och jag har fått riktigt mycket gjort som har släpat efter ett tag. Skjuta saker framför mig är en av mina specialitéer. ;)

Skulle tydligen bli oväder igen? Jag hoppas inte det blir åska nu när jag ska sova på jobbet! :O
Blir till å kolla blixtvarningarna på nätet, sen sängen å läsa nya numret av Illustrerad vetenskap!

Godnatt!


Godmorgon världen...

Vaknade för en kvart sen... hehe. Jag tyckte visst att jag skulle ha sovmorgonn idag! Chrille ringde och sa att jag hade sovit klart. Han är lite knäpp, den där mannen. ;)

Har grubblat halva natten och kollat på olika utbildningar man kan läsa på distans å halvfart, men hittar ingenting som passar direkt, å så verkar det så oändligt svårt å komplicerat att genomföra.
Skulle vilja läsa Filosofi åxå, lite lagom flummigt sådär! :P (Min tanke om Filosofi-studerande är att de sitter på 55:an, hinkar thé och läser/diskuterar Kafka)

Ska kolla med min chef vad hon har för alternativ... Det finns nog många möjligheter.



Satt i mitt fönster och tittade på blixtar inatt till 3-snåret. Idag är jag trött.
Nähä, nu blir det frukost å sen en promenad med Anneli. :) Hejåhå!

Jobb 15.oo --> 09.oo, men jag skrivre förmodligen en rad ikväll åxå!

Ljuset i slutet utav tunneln...

Så kom då dagen då vi fick träffa nya chefen!! (första APT't efter semestrarna)
Hon verkar verkligen kanonbra... Vill ju visserligen tro gott om alla, men det kändes riktigt bra!! Riktigt givnde APT idag, även om vi tog upp en del jobbiga saker. Har en i personalgruppen problem, så har hela personalgruppen problem. Men jag tror det kommer lösa sig bara man ger't lite tid!

Fick höra från kollegorna att jag blivit mitt gamla "vanliga" jag igen (dvs. den överpositiva.. hehe) och då insåg även jag att jag blivit jag igen. :D Konstigt att man ibland måste höra saker från andra för att verkligen inse det själv.
Har kanske varit en negativ surpuppa en period utan att egentligen uppfatat förändringen, men ni aaaanar inte vad lite semester kan göra! :D
Så nu tar vi nya tag å strävar mot nya mål... :)

Kom upp på tal med nya chefen om ev. förflyttning, men jag vet faktiskt inte längre om jag vill det? (Men att jag inte vet vad jag vill är ju i och för sig inget nytt) Fasen, "bygget" kan jag ju utan å innan å att börja på något nytt ställe skulle ju egentligen vara skitläskigt. En utamning... men ändock skitläskigt. Nåväl... Man vet vad man har, men inte vad man får.
Och JA jag är en stor fegis som bara ääääälskar invanda rutiner. Då vet jag iaf vad som förväntas av mig. ;)
Här har jag min roll, och den känns bekväm. Fatta så rörig min värld skulle bli om jag skulle behöva inta en ny roll någon annan stans... :-/ Hjälp...



Nånstans eftersträvar dock en plan för min framtid... Jag har verkligen ingen koll alls just nu. Ska jag jobba på "bygget" tills jag går i pension? Ska jag leva med min sambo tills jag dör? Ska jag bo i sanna stad tills den slutar existera?
Shit... blir tokig av att fundera på sånt... Har ju gått så bra å "leva för dan" innan, men nu tycks det inte finnas nått resonemang i den strategin längre.
Nånting måste jag väl vilja med mitt liv? Men vad??
Inte för att jag är missnöjd över situationen just i dagsläget, men nån form av plan måste man väl ha??? Utvecklas på något sätt och åt något håll?
Nått som jag (om jag hade varit smart nog att plugga vidare direkt efter gymnasiet!!) verkligen skulle vilja jobba som är Logoped... brinner starkt för all typ av alternativ och kompletternade kommunikation!! Visst, har ju startat upp en del på jobbet, som har gett goda resultat, även delat med mig till andra genom några studiebesök på gruppbostaden och ett föredrag), men det är ju ändå rätt begränsat...
Det är väl aldrig för sent att plugga vidare till det (är jävligt sugen!) men ett stort hinder i vägen är ju att gå från fast månadslön till CSN... vill inte ha nått å göra med CSN för allt i världen!!! Har hört allt för många skräckhistorier i det ämnet! Men läsa på distans kanske?


Hua... lite reflektioner å funderingar, såhär på kvällskvisten.
Tack för ordet!

Gymmet...

Nu känner jag mig riktigt stolt över mig själv. :D

Både gått en timmes promenad på f.m idag och nu ikväll en timme på gymmet! :)
Gick väl inte sådär lysande på gymmet, men det kändes underbart skönt att börja igen. Har tappat en hel del på de månader som jag har struntat i träningen :-/



Imorgon är det jobb som gäller, 13.00-21.00 så det är rätt slappt.
Nu blir det sängen som gäller för min del, å fortsätta lyssna på min ljudbok. Jag är helt fast. Den är så himmla bra!

Puss å Godnatt...

Regn och rusk...

Idag har jag någon form av energi igen trots det oinspirerande vädret.
Sovmorgon till 11.00 (!!), då Chrille ringde och väkte mig, och jag kände att jag riktigt hade lust att gå en promenad i regnet! :P Lite knäppt kanske... ;)
Så jag tankade ner "Så dumt" på mp3-spelaren å började traska... duggregnade lite till en början, men sen var det uppehåll. Var ute dryga timmen, så lite nytta gör det ju. :P

Dock blev jag redan efter några minuter helt genomblöt om fötterna, mindre lyckat och riktigt obehagligt. Men jag frös inte iaf. :)


Genomsura skor... :-/

Så nu sitter jag här framför datorn med en kopp Herbalife-té, perfekt dryck vid regnuskiga dagar! ;) Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske borde städa å pyssla lite när jag ändå har energin?
Förhoppningsvis blir det gymmet ikväll (om inte Chrille ska meka med bilen istället) Skulle kännas riktigt gutt nu å börja igen, var ruskigt länge sen... :-/


Förresten, resan till Ullared var riktigt bra och jag handlade massor! :D GÖr mer än gärna om det nästa år igen


RSS 2.0