Härlig fredag...

Första dagen på 3-ledigheten var kanon! Känns som en otrolig lyx att vara ledig så lång tid! :P
Frisörbesök kl. 10.00. Klippte riktigt kort på sina ställen och blev verkligen supernöjd!!

image9

Något som jag dock stör mig otroligt mycket på är detta förbannade kallprat som alla frisörer envisas med. Jag tycker det bara känns jobbigt och sitta där och låtsas att man tycker det är jättetrevligt och intressant att prata med en frisör som man inte känner alls. Usch. Nästa gång jag beställer klipptid ska jag banne mig be om en tystlåten frisör! ;)

Framåt lunch bar det icäg till Vikingstad för lite ridning i det fina vädret!! Vi hittade en ny bra ridväg som jag gillade skarpt! Provade ny inspänningstygel på Spader som fungerade kanon!! Idag var det premiär för endast ridbyxor och inga långkallingar. Räknas det som vårtecken, tro? ;)
Pysslade lite med nykommlingen Dunet åxå. Det blir nog bra när hon har vant sig vid oss och vi med henne!

image10
Hjälmhuvan är svinbra! Dock ser man ju lite hemlig ut, sådär...

Kvällen har ägnats åt hårfärgning, vilket blev riktigt bra. Nu är det svart igen, som det ska vara! :D Lyckades i vanlig ordning färga halva badrummet svart... men men, det är väl smällar man får ta.

Mannen är hos en vän och kollar på ishockeyn. Funderade på om jag åxå skulle följa med, men en hemmakväll för mig själv lockade mer. :P (Ja, det är en helt annan sak när man vet att han kommer hem senare på kvällen, än om han sover borta! :P )
Brodern ringde förut med... trevligt, trevligt. Han hade födelsedagsfest ikväll, men vi kunnde inte närvara. Hade varit riktigt kul annars! Jag håller fortfarande tummarna för at han med sambo ska flytta hit till stan istället! Vore riktigt nice!
Hoppas snart få hem hans födelsedagspresent, så jag kan skika den vidare till honom. (Morr för sega leveranser!!) Ska bli kul att se hans reaktion... eller höra, blir dt väl.
Hi hi hi... *gnugga händer*

Nu måste jag nog gå och ta ifrån katterna kattmynta-leksaken... annars river de väl halva kvarteret snart... Hehe.


Bowling imorrn!!! Yeeeeey!!!



Torsdag...

Underbart väder idag... aningens kyligt, men då finns ju mössa, vantar och halsduk! :D
(vilka jag alla glömt på jobbet.)
Jobbade mellan 7-9.30, och nu är jag ledig fram till 16.00. Soft dag idag, och framför mig ligger en 3-ledighet. Ujuj, vilken lyx!! Har inte haft 3-ldigt på schemat på väääldigt väääldigt länge. Lyx; alltså!

Imorrn blir det förmodligen ridning om vädret tillåter. Sen ska jag bannemig bara ligga och slappa i soffan hela kvällen. Känns som om det avr ett tag sen man gjorde det!!

Lördagen blir väl förmodligen att åka ut till Linda och Dick å hälsa på en swäng. Kvällen kommer ägnas åt bowling och öl! Yeey!! Älskar å ha allt planerat! ;)


Håller på å fixa kikärter här... inte visste jag att det var sånt bestyr... har ju fasen 9 timmar (svälla 8h, koka 1h) å få skiten å bli klart!! Men, men... det får det väl vara värt!!





Det har blivit en höna av en fjäder, har jag hört ryktesvägen. Hoppas folk snart kan sköta sitt eget istället. Kanske skaffa sig en hobby eller nått?
Usch... jag tror jag vill flytta till en ny stad?

Onsdag...

Startade dagen med jobb i vanlig ordning, men jobbade kort-pass idag; 10.30 - 15.30.
Skönt som fasen att sluta jobba sådär på eftermiddan... :) Man kanske skulle skaffa sig ett 7-16-jobb? :P
Efter att ha suttit på jobbet en stund å häcket, medans jag väntade på bussen, så for jag in till staden för att möta upp Chrille. Lite shopping, och sen synda lite på SubWay... Fan sicka goda baguetter de har där...



Bokade bana på Cosmic Bowling idag tills lördag (vilket jag borde gjort för länge sen) så vi fick inte nån bana förrens kl. 23, men det får väl gå i alla fall... Får väl sätta sig på L'Orient en swäng å ta en öl eller 2 innan. :D

Bokade även klipptid idag! ÄNTLIGEN!! Luggen är ca 10 cm för lång ;)
Tänkte försöka våga mig på riktigt riktigt kort på sina ställen... lite pudelrocks-varning ;) Ser det fördjävligt ut så växer det väl ut nån gång, förhoppningsvis! :P Men jag tror det kan bli riktigt riktigt snyggt!

Nu ska jag roa mig med att betala räkninger... Herregud så roligt. :P

Tisdag - En bra dag...

Fy fasen... vad trött jag har varit idag. Lyckades sova mellan 2-3.30. Då ringde Chrille för att meddela att han kommit hem till Kevin igen. Lyckades somna om vid 6.30-tiden och vaknade igen vid 8... suck. Funkar verkligen inte att sova utan karln, jag sa ju det!  :P

Handlade lite; ICA, Apoteket och Posten. Hem för frulle, sen åkte jag in till stan för att betala min skuld hos veterinären. Jag lyckades självklart komma vid 12.00 när han hade lunch. Morr. Stack iväg till Helen istället, för å rida, och där hade det visst kommit tillökning i hagen. Lilla Dunet, nån form av Irlänsk korsning (maxad D-ponny) på 18 år. VIlken trevlig överaskning! :D  Dock fick Dunet (Fjunet) vara hemma och vi tog en tur på Spader och Madicken. Kanonväder... helt orörd pudersnö i skogen och hur skönt väder som helst! Underbart!

image5


Sen var det hemdags igen (vid det här laget var jag vimmelkantig av trötthet, på grund av frånvaro av sömn) Mötte upp mannen på resecentrum, och lykan var total! :D <3 (Ringde veterinären igen, men det var stängt. Kraftig ågren, för jag lovade att komma ner och betala idag juuuu. Fast jag var ju faktiskt där... inte mitt fel att han ska ha lunch just då...) ;) Får lösa det imorgon på nått sätt...

Mannen har sovit i soffan en bra stund nu... Helt slut, stackarn. :P Fast synd är det ju inte om honom egenligen... Han får ju skylla sig själv. ;) Funderar på att förflytt honom till sovrummet på nått sätt... Hmm..

Härligt att inte behöva sova själv inatt!!!!!

Ensam...

Jag avskyr att vara utan karln. Usch och tvi. Ingen varm å gosig sänggranne ifall man vaknar upp ur en mardröm. (vilket händer ofta) Ingen som knorrar gulligt i sömnen om man lägger armarna runt honom...
Ingen Chrille... Känner mig helt övergiven och mystisk. :-/ Usch...

Blä... jag är alldeles för bortskämd med å ha han vid min sida hela tiden. :P
Min lilla Bubblan. :(


Drar mig för å gå å lägga mig... Kudden luktar Chrille, och då får jag ont i magen. Kommer nog sluta med att jag är vaken hela natten.

Aja... fan, vad jag tycker synd om mig själv. Ganska barsligt faktiskt!  :P

Annandag påsk...

Sovmorgon idag, men vaknade såklart kl. 8.00.
Är egentligen bara bra, för då hinner jag städa lite innan jag åker till jobbet. :P

När jag tittade ut idag var det HUR mycket snö som HELST! Verkar visst inte bli någon vår alls i år!

image4
 


image5



































Ikväll blir jag gräsänka igen.. Chrille ska åka till Sthlm på en Down-konsert, och kvar hemma bli lilla jag. Valde viserligen att vara kvar hemma eftersom jag jobbar och inte vill missa storhelgs-OB't... :D
Det blir 2:a gången som jag får sova ensam hemma... Läskigt. Inte van alls ju. Tur att jag har mina små missar! :D

Annars då? Löning imorrn! Guuutt!! Blir till å åka in till stan å shoppa lite/mycket med Ramona... Trevligt, trevligt.
Om det inte är snöstorm tänkte jag göra ett nytt försök å rida... men det brukar ju inte gå sådär lysnade direkt. :-/

Nu blir det frulle och sen avsked.

Ciao!

Lat söndag...

Blev näst intill ingen sömn alls inatt. Jävla jobb!
Hade tänkt rida men jag orkade helt enkelt inte :( Åkte istället hem och hittade en (minast sagt mystisk) skattjakt, som resulterade i ett påskägg innehållande strumpor, cigg och godis! :D

Slappade en stund, för att sen åka iväg till svärfar med familj på påskmiddag. Lika kaotiskt som alltid. Undrar om barn blir överaktiva så fort det kommer gäster och hälsar på?
Nu är jag jävligt trött på påskmat, påskgodis och påskfirande i största allmänhet.

Jobb imorrn åxå. Fan, vem behöver vara ledig när man kan jobba? :P


Nu blir det till å slappa i soffan med film och chips.


Antal dagar tills jag ska börja mitt nya liv: 2

Man slutar aldrig att förvånas...

Har faktiskt varit riktigt lugnt på "bygget" ikväll. Allt har gått enligt planerna, och god mat och efterätt har vi fått i oss åxå. Så man slutar aldrig förvånas... Hade ställt in mig på totalt kaos, som det var förra året :P
Ska nog träna lite på å använda de där plus-glasögonen igen... ;)

Sitter här och ska ha jouren inatt. Känner mig ungefär som en tunna, efter all påskmat... *burp* Men gott var det!! (som sagt)

Uh... längtar tills klockan blir 22.00 så jag kan få gå å lägga mig och glo på film!! :D


Imorron blir det nog ridning om vädret tillåter. Håll tummarna!!


Får väl ta å jobba lite här, antar jag.... Häjje!

Kväll...

Fullt ös idag på jobbet med påskbestyr...
Gjort Janssons och kötbullar idag, jag känner mig riktigt huslig! ;)
Imorgon blir det kaos på bygget (tills påskäggen innehållande godis kommer fram, då blir det lugnt en stund förhoppningsvis)

Av nån mystisk anledning har jag varit jättesugen på att baka bröd hela dan idag, så det gjord jag när jag kom hem vid 20.30. 2 st limpor Chilli-Kavring. Hur gott som helst. Jag hade glömt bort hur gott nybakat bröd smakar...
(Stor nackdel med att inte bo hemma längre!)
Så idag har man samlat på sig rejält med vuxenpoäng!!
(Lugn, lugn... minst 90% av vuxenpoängen jag samlat på mig denna vecka kommer jag supa iväg nästa helg!)

Börjar bli en smula trött. Ska väl samla ihop mina grejer å krypa till kojs snart. Mannen har redan somnat i en liten hög. (Förståeligt... gick upp kl. 05.00 imorse för å jobba!)
Imorrn är första "riktiga" dan på säker 2 månader som vi få vakna ihop. Fan va gutt! Det är man inte bortskämd med, efter all övertid som han har jobbat nu...

Jobbar imorgon, härliga 12.00 --> 11.00 (söndag) Tvi! Tvi! Tvi!
(Jag MÅSTE verkligen bort från jobbet så snart som möjligt. Pratat med chefen förresten. Verkar som om det finns chans till förflyttning till hösten. Måste tänka över noooooga. Vet ju inte riktigt vad jag vill ändå... :-/ )


Glad påsk!

Fredag...

Jag har märkt att jag helt avlaggt mig förmånen med sovmornar... Mystiskt?
Av nån annledning ställer jag alltid klockan tiidigt tiidigt, trots att jag inte börjar jobba förrens t.ex. kl. 15.
Jaja, då får man iaf ut det mesta av dagen...
Jag skulle behöva lägga till några timmar på varje dygn... Undrar om mankanske kan köpa några extratimmar på ICA eller nått? :P

Idag blir det iaf jobb... 12.00 --> 21.00. Känns lite sådär, men det kommer ju märkas i kassan nästa utbetalnong... Hejja storhelger!
Blir väl till å rulla köttbullar å grejjer idag, till påskfirandet imorgon på jobbet. Hua... förra året var det rent av kaos vid påskfirandet. Ujuj... Hoppas det blir lite lugnare i år!

Tråkväder idag åxå... lite avis på Svärmor med man som åker utomlands idag... 2 veckor i solen. Skulle inte sitta helt fel alls. Dock lär det väl dröja ett bra tag innan jag nyter sätta mig i ett flygplan igen... Uuuuusch. Man kanske kan åk buss till Spanien? ;)

Fille verkar må bra idag! Inga olyckor har hänt än (vad jag kan se/känna) Han å Macy ligger och sussar i soffan.

Nähä... Frulle å sen sticka iväg till jobbet då!


Veterinärbesöket...

image2


En något omtöcknad Fille fick snällt finna sig i att sitta i bur ett tag, under resan till Farbror Doktorn. Han var jätteduktig på både resan dit och besöket. Han varken rev eller bet farbror Veterinären. Dock ville han göra gömma sig innanför hans tröja *s*
Det visade sig iaf at han hade en urinvägsinfektion, så det fick han tabletter för. Sen fick han p-piler för hankatt åxå för att undanröja chanserna på att han märker revir!

Och inte blev vi speciellt fattiga heller... besöket och tabletterna gick på 390:- Trodde det skulle gå på mycket mycket mer...

Macy den lill surbiggan verkade inte ens ha märkt att Filleman var borta. Men nu är det iaf lugnt i lägret igen, Macy sover på soffan och Fille ligger och gottar sig i solen! (Han är nog lite groggy efter det lugnande pillret han fick innan avfärd)



Yeey... fick mina färgpatroner till skrivaren idag! Beställde dom runt 17-snåret igår, och idag låg de i lådan! :D Fanns mer rolig post idag... En jävligt trevlig lönerapport och så påskhälsningar från lilla mor! :D

Nu blir det lite mat, sen slänga sig i soffan med en bok eller 2...

Kattbekymmer...



Nått är fel med hankatten Fille, 5 år...
Kissar inne titt som tätt och driver stackars matte till vansinne! Nu känner jag kattpisslukt precis överalt; hemma, jobbet, affären... och jag gissar att det kan ha stigit mig åt huvudet...
Igårkväll spenderade jag större delen av min lediga kväll liggandes på knä och nosade runt på golvet som en annan dammsugare...

Hittade nått slags neutrliserande medel mog just hankatters doftmarkeringar på swecat.se (som ironiskt nog hette Piss Off.. HAHA.. ehh...) Gissa om jag ska toalsanera lägenheten sen...

I alla fall tog jag det säkra före det osäkra och ringde om en tid på Smådjurskliniken nere i stan för att se så det inte är något fel med lilla Fille. Av "symtomen " att dömma så trode veterinären att det hade något med njurarna att göra... Jag håller tummarna för att det bara är vanliga "vårkänslor" han drabbats av.
Fick tid 11.15, vilket betydde att jobbet blev lidande idag... blir dock ingan karens, då det var en extratur jag tagit på mig! Full förståelse från jobbet sida, då det finns en del kattfolk där! =)
Först hade jag tänkt ringa Borgholms Djurklinik (han är fortfarande inskriven där) och be den ordna med p-piller (som han har ätit förut pga. liknande bekymmer) Men som sagt... tog det säkra före det osäkra.
Nu ligger han tryggt ihoprullad i sin favoritfåtölj... ojoj om han bara visste vad som komma skall!! Har iaf tur och får skjuts av Anneli och Stig! :D
Får väl återkoma senare med hans "dom".


Annars då? Tränade ett helvetespass igår... kroppen är helt ledbruten idag. Hejja mig! Jag kan nog fan komma i form till Beach 2008 iaf. ;) Nu när jag skaffat ny bikini å allt! :D

Jobbar hela helgen + måndag = STORHELGS OB!!! :D Ligger inte helt fel alltså... :)

RSS 2.0