Urk...

Jag har muskelinflammation i ryggen, nacken och armarna. Sjukt pissigt. Missar en dags jobb och säkerligen en veckas träning. :(

Pust!!

Vilket träningspass. När jag gick ut från lokalen och skulle låsa upp min cykel kände jag mig (och betedde mig) som om jag hade parkinson. När jag kom hem, duschat och sen skulle lägga på en eyeliner kan vi ju snacka om uselt resultat eftersom jag fortfarande hade parkinson ;)
Kristina var värre än en duracellkanin idag ;) Men det är kul underhållning.. Hihi. Lade fram en teori om att hon förbrukar bra mer kalorier än mig, genom att skutta runt sådär. ;)

Nu sitter jag här, redo och iordning, och väntar på att vi ska åka in mot stan för att käka på Texas. Aslänge sen vi åt ute... Känner på mig att detta kommer bli en fantastiskt trevlig kväll!! :D

Ha en trevlig fredagkväll!!

Godmorgon, godmorgon!

Blev ingen vidare sovmorgon idag, men jag vaknade skapligt pigg ändå! :)

Om en liten stund bär det av in till stan för att shoppa loss! :) Fick nämligen löneök för ett par månader sen, och som vanligt kommer det retroaktivt, men klumpsummor tycker jag om! :D

På återseende!

Texas Longhorn

Hurra!! Imorgon ska jag och min söta sambo ute och käka! Är verkligen hur länge sen som helst!! Eftersom jag nu börjat äta kött igen, blir valet av restaurang självklart Texas Longhorn!! :D Har saknat deras BBQ-Ribs... :)

Blir shopping på stan med Maria först. Underbart! Sen ska hon nog fixa naglar på mig efter det... :D Jag borde gå och träna på F&S-gymmet nångång under dan åxå, med Kristina... Blir med andra ord fullt upp imorrn!! ;) Jag vill ha fler timmar på mitt dygn!!!


Höst.

Idag är det verkligen en riktig höstdag! Straxt efter att jag kom hem blev himlen svart och regnet började vräka ner. Finns inget mysigare än en höststorm utanför fönstret, nedgosad i soffan med en filt och en bra bok! Jag älskar hösten! :)

Dock vore det trevligt om det slutade regna till 16.oo då det är dax för mig att cykla till jobbet! ;)

Utanför mitt fönster

Muskel-strejk.

Jaha... det blev en bra dag till, att lägga på högen. :) Jag gillar såna här dagar.
Fick en skaplig sovmorgon, liten läs-stund och sen en god frukost. Jag gör ett litet uppehåll med "frukost-shaken" och äter "traditionell" frukost istället, ett tag. Varför? Bara därför att. :)

Försökte
cykla iväg till jobbet för att jobba 10.30-15.30 (gutt med korta pass ibland med) men det var lättare sagt än gjort, eftersom det blåste halv storm ute!! :O "Very good! Träning för benen" tänkte jag och stretade på. Fram kom jag ju tillslut!!

Kom hem straxt efter 16.oo viket är fantastiskt när det gäller mig. Har annars en benägenhet att råka stanna kvar allt för länge efter passet och bara bubbla med kollegorna. Snart börjar de nog tro att jag inte har nått liv, som hänger så mycket på jobbet på min "fritid" ;)
Gjorde en fantastiskt god korvstroganoff idag... det var år och dar sen! Det är nästan som en helt ny gastronomisk värld nu när jag börjat äta kött igen!! ;)
Såg att Arla (?) hade kommit med en ny variant av "smaken-i-locket", nämligen Stroganoff panna, så den var jag ju tvungen att testa. Rekommenderas varmt! Jättesmidigt, enkelt och supergott!! :D

Nu har jag precis kommit hem efter ett hårt träningspass på gymmet. Gick så jädrans bra idag alltså!!! Det är underbart när man märker att man orkar mer och mer!! :D Man vet att det gått bra när man nästan får krypa ut ur lokalen och ulkar luft!! ;)
Dock är det preciiiis som vanligt när jag väl sitter i åkdonet hem: Jag är inte alls nöjd. För "visst hade du orkat mer, din kratta!!!"
*suck* Självkritiken är min största fiende. I andra fall min bästa vän. Jag kan inte riktigt bestämma mig i den frågan ;)

Nåväl... nu blir det... *trumvirvel* Läsning!! Ovanligt va?

En bra dag!

Blev en bra dag, trot väder och vind. Blåste och regnade som 17 när vi åkte från Linköping, men inte en regndroppe föll under ridturen. Hoppade lite med Spader, idag. :) Kul, kul.

Har just nät-shoppat lite mer ridkläder. Vintern är på ingång. :)

Nu blir det lite läsning i soffan... som vanligt. ;)

Godmorgon tisdag!

Ledig idag då! :) Har just hoppat i ridkläderna för att bege mig ut till Ledberg. :) Regnet hängerdock i luften, bäst att packa ner regnkläderna åxå... :S

Jag veeet... hållning som en påse nötter!!!

Better Bodies



Ooo... på www.betterbodiesonline.se finns det mycket snygga träningskläder!! :D

Måndag igen...

Mjaha... idag tyckte jag visst att jag skulle ha en rejäl sovmorgon igen! ;) Fattar inte hur jag kan sova 10 timmar i sträck! :O

Hade planerat att dra ner till gymmet och uppgradera mitt kort, men det blev visst lite för tight om tid till det tyvärr. :S Nåväl, får nog göra det imorgon istället.

Har en rejäl träningsvärk i magen (bland annat) sen passet igår, så lite nytta gjorde det väl ändå. Jag har grämt mig som fan på detta faktum att jag inte klarar ut det. :S Måste försöka gå på ett pass till, trots min sargade stolthet. :P

Nähä... om man skulle ta å göra lite nytta då kanske? Träna lite hemma till exempel...

Jädrans skit...

Okej, det här med F&S jympa verkar väldigt kul. I teorin. Kanske i praktiken åxå, om man åtminstone kan få till hälften av stegen rätt. Jag kände mig mest fånig och ivägen. :( Med rejält skadat självförtroende gick jag och gymmade istället. :/

Pratade efteråt med Kristina som lindrade min prestationsångest en smula, så jag kanske kanske ska testa igen. :P Det är kanske ännu mer fånigt att inte testa en gång till. :P

Nu är jag iaf skapligt trött efter en helgs jobb. Dock lyser en ledig dag efter detta med sin frånvaro, och det är alltså bara att jobba kvällen imorrn åxå. Suck. Men på tisdag är jag ledig!! :)

Godmorgon? ;)

Hejsan! Har just vaknat till liv igen, efter att ha sovit en stund efter jobbet. Skönt, kan jag meddela. :)

Idag ska jag prova på jympa-passen på Friskis&Svettis. Ska bli mycket intressant, med tanke på min urusla koordination. ;) Spännande, spännande!! ;)

Nähä... intag av mat, kanske?

Ett litet tips igen... :)

Två produkter som jag varmt kan rekommendera vid träning! Själv märker jag en enorm skillnad! Finnas att köpa bland annat hos gymgrossisten.se











Så var det lördag kväll igen...

Jag blir helt knäkt på hur snabbt dagarna går, alltså. Redan lördag igen!! :O

Idag har det jobbats sen kl 12... Men dagen har gått väldigt fort. Nu har jag precis gått på jouren och roligare kan man ju ha en lördagskväll. ;)

Är jättetrött nu, blev lite väl sent igår. Men faktiskt farligt nära nyktert. :P Heja mig! Ska bli skönt att krypa till sängs nu. Morgondagen är tänkt till ridning, efter jag slutat jobbet kl. 11. :)

Ha en trevlig lördagkväll!

Godkväll...

Just hemkommen från gymmet. Känns så väldigt bra att ha kommit igång med tränandet på riktigt. :) Önskar dock att jag hade mer i månadslön så jag kunde gå ner lite i % för att hinna med allt jag vill göra. Drömmen skulle vara gymmet 2ggr/vecka, 1 pass/vecka, rida minst 1 gång/vecka. Sen skulle det ju vara kul att ha lite tid över för vänner och dylikt. :P Som sagt, känns som om jag har aaaaaldeles för lite ledig tid.

Nu ska jag slänga mig i soffan med min bok. Håller just nu på med "Mr. Murder" av Dean Koontz. Verkar mycket lovande! :)

Förresten... ikväll har jag ätit skivad leverpastej. Nått som jag längtat efter i över ett år nu. Det var lika gott som jag minns det. :) Hejja mig som lyckats börja äta kött igen :D


Tjohoo!!

Ikväll är det personalfest. :) Har sovit en stund nu efter jobbet, var helt slut?
Men nu känner jag mig en smula piggare igen. :) Ska hoppa in i duschen straxt, och så kommer Maria snart.

Snacka om att jag har träningsverk idag! Gympasset med Kristina igår gav verkligen resultat ;)



Nähä.. dusch var det! På återseende.

På bättre humör.

Nu är jag på bättre humör. :)
Cyklade iväg till Tannefors för att träna med Kristina på Friskis&Svettis. Cyklade hem. Snacka om att jag är helt död nu! :S Nu ska jag bara cykla till jobbet med och jobba till 09.00. :P

Haha... tur att man har å göra alltså! ;)

Imorrn tänkte jag rida... eller sova. VI får se.

Bäst att packa ner lite mat här nu, å dra iväg, så jag inte kommer försent till jobbet!! :O

Godförmiddag...

Ligger här i min säng med datorn på magen. Det är himla konstigt att jag 9/10 gånger vaknar med huvudvärk?
Idag skulle jag helst inte kliva upp ur sängen alls, men antar att jag måste.
Har ingen som helst lust att dra å träna, men inget blir ju bättre av att jag sitter hemma och samlar fett. :(
Har heller inte lust att jobba jouren sen. Är såååå trött på mitt jobb. :(

Nåväl... hjälper inte att ligga här och gnälla. Frukost kanske?

Söndag...

Jodå, jag lever fortfarande. :)
Blev en rätt tråkig fest igår, var lixom inget drag. :( Men, men, det kommer väl fler tillfällen.

Nu då? Just tagit en dusch, diskat all från igår, och funderar nu på att hyra en film?

Skål!



Jaha... Skål på er då, kosmonauter! En pava Rioja väntar på mig efter en sipp martini. In i dimman! ;)

Födelsedagskalas

 

Nu är tårtan fixad, jag är fixad och lägenheten är fixad. :) Nu väntar vi bara på gästerna som borde komma om... drygt 20 minuter! :)


Mmm...

VI tar ett par gamla godingar!

 

Mmm.. Martin Westerstrand... godis! :)


Godmorgon.

Urk. Mår inte mycket bättre idag asså! :(



Tänkte bara meddela att grooveshark.com is da sheit!! Snäppet bättre än Spotify faktiskt. Sitter här med lurarna på! Lurar är åxå da sheit, ass'. ;) Idag är det VNV Nation som gäller på den fronten...

Nu är det snart dax att gå till affären för att köpa ingredienser till tårtan. Jag älskar att baka tårta! :) Bara nån annan äter upp den, sen. ;) I e.m. blir det släktkalas för att fira Christian... och ikväll blir det allmänt party för annat löst folk. :)

På återseende.

2 tips såhär i kvällningen.

 

 


Imorse...

Imorse kl. 05.53 på jobbet:



INTE OKEJ!!! Låt oss säga att den lille gynnaren dog en alkoholrelaterad död. Ytdesinfektion FTW!!

Olika knep.

I morse när jag vaknade kände jag mig ännu risigare. Sovit dåligt åxå förvisso.
Kom inte ifrån jobbet förrens straxt innan 13 (kanske bör tillägga att jag slutade 9, men det fanns så mycket kul personal att prata med! :P ) När jag kom hem var min älskvärda sambo redan hemma! :) Joy, joy.

För att kurera mig idag har jag testat några olika kurer:

1. Varm soppa och "Svenska Hjärtan" på DVD. Soppan var god (weightwatchers grönsaks, 100kcal/portion!!) Serien på DVD var HEMSK!! Så miserabel att jag var tvungen att pausa, gå ut till Chrille och meddela honom att jag är hemskt lycklig över att ha honom som pojkvän.
Slutsats: FAIL!

2. Thé och läsning, nedkrupen i sängen. Fick hem min beställning med 8 st Koontz-böcker idag. I skrivande stund har jag fortfarande inte kunnat bestämma mig vilken jädra bok jag ska börja med.
Slutsats: FAIL!

3. Blip-blopp och Svartvinbärs-Panodil. Min söta sambo lånade mig sina hörlurar så jag kan spränga bort min huvudvärk med musik. Hittills testat Cindy Lauper och Assemblage 23. Panodilen är asgod. Pulver som man blandar ut i varmt vatten som smakar svartvinbär och halstablett.
Slutsats: FAIL gällande bortsprängningen av huvudvärken. Får hoppas att Panodilen fixar bort den extra huvudbangen jag fick från Miss Lauper. :S

Nu har jag bara tre alternativ kvar:

1. Spela Wii-Mario.
Ett spel som är ALLDELES för svårt för mig, vilket kommer resultera i att jag blir förbannad för att det är ett första klassens skitspel och glömmer bort mina krämpor.

2. Ta ett skållhett bad. Helt enkelt svettas ut problemet.

3. Förnekelse. Helt sonika bestämma mig för att ingen förkylning existerar what-so-ever!!

Jag återkommer med info om huruvida de olika knepen fungerade. ;)



Klicka på bilden för större. Så de så!

Design.

Jag har en hemsk blogg-design.


GÖR EN NY ÅT MIG!!!

Uuuurk!!!

Sitter på jobbet och har jouren. Tråk.
Känner mig lite sjuk igen. Ont i kroppen, huvudvärk, snorar och fryser. :( Brukar vara såhär... går runt och känner mig "halvdassig" ett jäkla tag, men det bryter lixom aldrig ut. :( Hellre en dunderförkylning och ha det avklarat sen, än att gå runt såhär!! :/

Imorrn vill jag rida. Eller träna. Lutar nog mest åt träningen. Om jag mår bättre dvs. 
Värken i kroppen kanske bara är träningsvärk sen gymmet igår? Ont i huvudet har jag ju nästan jämt, ändå. Snorar kanske på grund av spontan dammallergi? Och fryseriet... Ja det är ju faktiskt riktigt kallt ute nu för tiden!  ;) Man kan ju hoppas.

Jag SKA inte bli sjuk. Där med basta. :P

Det är fest på lördag med... hos oss. Det vore ju himla träligt att vara sängliggandes då. Med tanke på att enda sättet att ta sig till balkongen för att röka är via sovrummet :P Skulle kännas lite sådär faktiskt. :P

Äh, nu får det va slut på gnäll. ;) Nu ska jag bädda ner mig och läsa min bok. Godnatt!

Efter-gymmet-koma

Det blev träning iaf, och nu känner jag mig mycket bättre!! :)

Jag har planer på att börja på F&S eftersom de har roliga och varierande pass. Jag fick en förfrågan av K. om att hänga med. Me like! Jag ska bara övertala M. att hon ska börja där åxå!! :D


Efter årsskiftet ska jag gå ner i % på jobbet. Ska bli skönt. Då kanske jag kan ha ett liv igen ;)



Nu ska jag diska. På återseende!

Usch.

Feber, huvudvärk och början till halsont.
Kryper ner mellan soffkuddarna med favvo-filten och hoppas att mitt immunförsvar ska göra sitt!

Jag som ville träna ikväll. :( Man kanske kan göra det lite lätt iaf?

Min sötnöt! :)

 

Han är så söt när han sover, min pojk! :)


Tisdag...

Har varit ute och ridit idag, i Ledberg. Att rejsa i 170 knyck över en nystubbad åker, är inte illa det ;) Kul, kul, kul!!!

Efteråt tyckte Spader det var time för en riktigt rullning! ;) Hon är dock lite för tjock för att riktigt få till det ;)


HAHAHA!!!

Mighty Boosh är nog världens bästa program!!



Jag skrattar så jag dör till detta klippet alltså!! Hahaha! Varning: sätter sig sjukt lätt på hjärnan! ;)

*gäsp*

Dagen lider mot sitt slut.

Måste försöka lägga mig tidigt ikväll (viket jag har en stark känsla av att jag inte kommer lyckas med, med tanke på vad klockan redan är!) Ska upp tidigt imorrn för att åka till US och röntga min skit-fot som inte riktigt fungerar som den ska. :S
Gillar inte att åka till US själv, med tanke på mitt gravt obefintliga lokalsinne. Brukar alltid hamna helt åt helskotta. ;) Men, men... det ska nog lösa sig!

Eeeey!!! Nu är det Mighty Boosh på Ztv!!! HURRA!! (där sket sig det där med att lägga mig tidigt)

En bra dag!

Idag har varit en bra dag, känns som om jag fått mycket gjort? Det kanske jag inte har, men ändå. ;)
Startade dagen med jobb... gillar egentligen inte denna schemavecka då den innebär 4 tidiga mornar. :S Jag är bortskämd med att jobba mycket kvällar = sovmorgon samt att jag har mer energi kvällstid. :)

Har blivit kostombud på jobbet, så jag drog iväg på möte runt lunch. Rätt luddigt, men jag får nog kläm på alla rutiner så småning om. En kollega på grann-gruppbostaden var så vänlig och erbjöd skjuts hem, hon passade även på att erbjuda mig en foderhund (eftersom vi kom in på ämnet och jag berättade att jag älskar hundar!) Dock föder hon upp Chihuahuas (inget fel på rasen i sig!!) Skulle gärna ha en, men min sambo säger NEJ NEJ NEJ. :S Han tycker vi redan har för många djur...? Eh... 2 små katter??!
Nåväl... en chihuahua är kanske inte rätt hund för mig ändå? :P

Drog iväg till gymmet ikväll åxå. Kommit in i ett riktigt bra flow här nu :)

Min rara vän M. gav mig provtabletter idag på "Tarmslim". Inte så glamoröst som det låter, kanske? ;) Men det kan ju aldrig skada att testa :) Klicka på länken för mer info.

Nu ska jag se om det är nått intressant på TV, sen ska jag krypa till sängs. Upp kl. 5.45 imorrn igen... :S

RSS 2.0