Då var det måndag igen...

Herregud vad veckorna flyger fram... :O

Imorse begav jag mig till Studio Fitness (nästan) dödligt tidigt (Klockan var iaf 9 ;) för att möta upp M. Gick faktiskt inget vidare på gymmet idag. Men så är det ju ibland. Bättre lycka nästa gång. Verkar dock som om jag inte hinner träna mer på min gratisvecka där :S Det går ut den 2:e och innan dess tycks jag inte hinna mer :(

Tänkte mig ett litet kort där, men vi får se när jag får råd :P Hoppas att i***terna på lön kan betala ut resterande delen av min lön denna månad och inte envisas med att betala ut retroaktivt.

Nåväl... ska dona lite här hemma innan det är dax att dra till jobbet. 15 -> 09 är det som gäller. Morgondagen bjuder på ridning. Vi ska ta med oss pållarna och åka till Slaka. Alltid kul med lite nya vyer :)

Shottillverkning

Hejsan!

Idag tillverkas det Ghee i mitt kök. Första gången jag testar, så vi får se hur det blir. :)
Synd att det inte finns färdigt att köpa i affären, men det kanske kommer. För tillvägagångssätt för att tillverka Ghee, klicka [HÄR]

Jag tänkte även att jag skulle göra en shot för minskat sötsug samt lite detox-eganskaper. Fick tipset från "Du är vad du äter", förmodligen världens bästa program! :)

2 citroner, skalade
3 cm ingefära skalad, hacka i små bitar
2 tsk ghee
2 dl vatten, kokt avsvalnat


Skala och dela alla ingredienser i mindre bitar. Lägg i en food processor och mixa till en slät drink.Spara i kylskåpet. Drick en shot 3 ggr/dag



Lite senare sen ska jag iväg och rida. Håller tummarna för att regnet håller sig borta!

Lördag.

Mjaha, ikväll blir det lugna gatan med film och godis :) Var ute igår (På Harrys av alla ställen??!) och trevligt var det väl, men idag mår jag som jag förtjänar ;) Blev vääääldigt sent... eller tidig morgon ;)
Tog nyss ett härligt varmt bad, med ansiktsmask och senaste numret av Topp Hälsa. Underbart. Höll på att somna.

Igår var jag även iväg på nytt gym med en vän. Riktigt bra var det, funderar skarpt på att börja träna där åxå. Tränar ju annars på SAAB/Korpens gym annars. Det är ju alltid roligare om man är två!!
Studio Fitness, som gymmet heter, hade erbjudande om att deras medlemmar fick ta med sig 1 vän som får en gratis-vecka att träna i deras lokaler. :) Himla smidigt.

Dock verkar min kropp inte riktigt förstå det här med att få träningsvärk :S

Nähä... om jag skulle ta å värma lite pizza kanske! :) På återseende!

SKITTELEFON!!

Gick in till Telenor för att förlänga mitt abonnemang... och samtidigt inkassera en ny telefon.
Jag blev "pålurad" en iPhone... tyckte den var lite frän. :) Det tog mig halva dan att komma på hur man ens RINGDE med den. Nåväl... nån gång kanske jag förstår mig på den.


Hua...

Här är man vaken i ottan!! :O Vaknade för en halvtimme sen och kunde inte somna om. Sitter på jobbet, så tidigt skulle jag upp ändå, men i alla fall... :S

Kom på att jag behöver vinterkläder. Varje år samma visa - frysa, frysa, frysa. :S Så i år ska jag verkligen vara ute i GOD tid när det gäller varma vinterkläder! :) Hittade en snygg jacka på Halens som jag tänkte prova. Vade tycks om denna??



Sen gäller det skor åxå... alltid samma problem med att hitta varma skor. :( Brukar bli att jag springer runt med mina gympaskor hela vintern, och förfrusna tår kan man ju få för mindre. :S
Vad jag längtar till vintern nu! :) Älskar att få bylsa på sig lager på lager med kläder! :) Hejja vintern!!

Nähe... om man skulle ta och ordna sig lite frukost kanske. Det är 20 minuter tills jag går av jouren och ska börja jobba. Lika länge kvar tills det är dags att rina och väcka C.


Senare idag (efter en liten lur i soffan) blir det att gå på stan en sväng med Ramona! :)

Trött, trött, trött...

VIlken underbar tur på hästryggen det blev idag. :D
Underbart väder, bad med pållarna och en hel del race i sandgropen! När vi ändå skulle flytta hästarna till den andra hagen, passade jag på att rida barbacka! Det är år och dar sen!!
Det är väl såna här härliga sommarkvällar man får ta till vara på och minnas när vinterstormarna dundrar utanför fönstret. ;) Men jag gillar ju visserligen vintern. Nästan mer än sommaren ;)

Det finns nästan inget som är bättre en en ritt i skogen i nysnö... :D

Nåväl... nu är jag helt slut. Det är nog dax för sängen.
Godnatt!

God förmiddag...

Här ligger jag i min säng, med laptopen på magen. Har sovit alldeles för länge, så nu har jag ont i huvudet. :S Drömt hur mycket lustigt som helst, det är sällan jag kommer ihåg nått av vad jag drömmer annars.

Blåbärsplockningen blev visst inställd idag, men ridningen blir i alla fall av. :) Runt 15-tiden dundrar jag ut till Ledberg. Man kanske skulle ha kameran med sig idag? ;)

Nu, frukost. Ajö.

Snark.

Fy attan så trött jag är... Uh. Skönt att vara ledig imorgon :D
Morgondagen skall tillägnas blåbärsplockning och ridning. Kan vara ett recept på en lyckad dag? :)

Godnatt.

VILL HAAAA!!!



Det är snart dax att förlänga abonemanget på min mobil. Eftersom jag har Telenor så får man samtidigt en ny mobil. Jag vill ha denna, undrar om de går med på det? Men med tanke på hur mycket mitt anbonemang kostar, så... :S
Detta är iaf en Samsung Omnia HD - i8910. Och jag vill haaaaaaaaaaaaaaa...

Nu kan jag dö lycklig...

Igår såg jag Lars Demian live på SGG. Nu kan jag dö lycklig. Mer behöver knappast sägas.

      
(klicka på bilden för förstoring)





*GÄÄÄSP!!!*

Uj... alldeles för lite sömn inatt. Det är eöt enkelt för intressant att sitta framför datorn hela natten. :S
Idag är det personalmöte... vet precis hur det kommer sluta när jag är såhär trött!! ;) Total-fnitter tillsammans med annan kollega med sömnbrist, tills chefen blir irriterad och ryter ifrån! ;)
Sen blir det 13.oo-21.oo på det... verry funny... not. Men jag har tagit semester i helgen iaf!! :D Varför? Bara därför att jag kan!! ;)

Ha en trevlig dag! På återseende!

Ett litet tips till... Jag gillar att tipsa! :)

Tänkte bara meddela att Isostar's Powertabs faktiskt är riktigt bra. Testade dem för första gången ikväll. Har haft Herbalife's sportdryck (bra men dyyyyyr) innan, och jag måste säga att jag tycker dessa är mins lika bra faktiskt. :) Dessa är åxå lo-carb precis som Herba's. (har inte gjort nån grundlig jämförelse mellan dessa två, och har inga planer på det heller :P ) Ger iaf en bra "kick" innan man kör totalt slut på sig själv ;)

Nu blir det snart sängdax här, är såå trött. Imorrn blir det först tvättstugan, sen en löp/powerwalk-runda om jag inte har för mycket träningsvärk, och slutligen jobb 13.oo - 21.oo.

Godnatt.

Stora matlagningsdagen.



Fänkål/blomkålsgryta, veggolasagne och thai-kycklinggryta. Pastasåsen får vänta till imorrn, för nu orkar jag inte laga mer mat idag. :/ Nu är hela frysen full med matlådor! Hur bra som helst! :)


Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och sen bege mig till gymmet. Tro mig, jag är inte sugen på att tränna alls...

GOJI




Jaja... jag hakar på goji-trenden jag åxå. Har suttit och läst på lite om bärets egenskaper, och det låter ju vettigt. :P
För mer info, www.goji.nu

*gäsp*

Jaha. Grannens 3åring är visst på fantastiskt dåligt humör idag och har vrålat konstant och hysteriskt i 20 minuter nu. Ääääh, inte behöver väl jag ha nån sovmorgon enda dan jag är ledig denna veckan, heller??!! *inte alls bitter* Uh...

Idag blir det stora-matlåde-tillverknings-dagen, tror jag bestämt. :) Ekar tomt i frysen ;) Det blir thai-kycklinggryta, fänkål/blokålsgryta samt pastasås med squash och svamp.

Dock har jag ett problem... jag vet inte vad man ska ha TILL maten längre... :( Finns ju fler alternativ på marknaden nu för tiden, men allt innehåller ju så vansinnigt mycket kolhydrater. :S
Quinoa har jag testat och det är ett riktigt gott alternativ, som innehåller mindre kolhydrater än typ bulgur osv. Men ändå ligger de runt 50-60g/100g.
Hittade nått som heter [ Moghrabiah ] som såg väldigt gott ut, typ som stora couscous. Innehåller 70g kolhydrater/100g, vilket är mer än fullkornspasta :S

Vad 17 ska man äta istället för pasta, ris och potatis, för att undvika kolhydrater??? :( Tips tack!!

Vattenfall.


Äntligen har jag hittat mig ett vattenfall!! :D Jag är lite småkär i den, allaredan! :)
Finns på Amuletten.net


Hurra!!

Jag fick iaf lägenheten städad. Man mår sååå bra med en nystädad lägenhet som doftar av rökelse :)
Nu kan jag med gott samvete gå till jobbet! ;) 13.oo -21.oo är det som gäller!
På återseende...

*gäsp*

Obeskrivligt seg idag, men jag lyckades iaf pallra mig ur sängen vid 9-tiden idag. Inte illa!
Hade tänkt att jag skulle försöka hinna med allt det där som jag helt enkelt skitit i att göra i helgen :P Nånting säger mig att jag inte kommer "hinna med" det idag heller, innan det är dax att dra till jobbet. :P

Nåväl, man kan ju börja med frukost iaf. :)


Dagens tips.

Kolla in denna sida på nätet [BLUEBOX.se] där det finns hur mycket roliga prylar som helst!!

Denna gången beställde jag bland annat denna tuffa badpropp! ;) Låt mig presentera Mr. Suicide från Alessi. ;) Han ska få förgylla mitt badkar! :) Haha.

Funderade även på denna: (även denna från Alessi)
Tyckte den var lite söt! ;)

Jag som skulle leta efter en duschmössa, så hittade jag massa annat! ; Precis som vanligt! :P
Hittade en del roliga duschmössor [HÄR], men jag har lika svårt att välja, som vanligt. Funderar på den silvriga med paljetter, den verkar lagom fånig ;) Vilken ska jag ta??


Då var det söndag igen...

Min långledighet (på hela 3 dar, dock det längsta jag är sammanhängande ledig på hela schemat)  är snart slut. Denna helgen gick otroligt fort. :S Är riktigt sliten dock, även om alkoholintaget inte varit det värsta i mannaminne. Sömnen däremot har blivit en smula lidande. I fredags tog vi oss några öl hemmavid, och sista "gästen" gick inte förens 4-snåret... :S Igår var det fest hos Ramona. Mycket trevligt, men klockan blev ungefär lika sent (tidigt?) även igår...
Såå... idag är jag trött, som sagt. *gäsp*

Kurerar mig med Bamyl, Brio och bubbelvatten. :)

    

Statement Deluxe. (old news)

Your friends(most of'em) will always suck.

Tomt och innehållslöst. "Hur meningslöst är inte ett bananska utan dess inneåll??"

Jag ser mitt tålamod som ett timglas... Efter snart 5 år börjar sanden rinna ut.
Är det mig eller dina "vänner" det är fel på?!




Öl och Volbeat.

En vinnande kombo, vill jag lova. :D

Blev ingenting alls gjort idag av det jag skulle?! :/ Dock fick jag celebert besök av Herr & Fru Sundling d.y. :)

Snart kommer Kev och Sanna på besök... måste kila! Tjingeling!

Godmorgon!

Idag lyser solen igen, och jag vaknade relativt tidigt. :) Är väl ingen direkt värme ute att tala om, men det gör inget för jag ska ge mig ut och springa en runda tänkte jag!! :) Eller om man skulle bege sig ut och rida? Uh... känns inte som om jag har tid till allt jag vill göra... :( Äh... måste städa åxå!! :S

Nåväl... det ordnar sig nog! Nu: Frukost!

Godkväll...

Mjaja, vad har hänt idag då? Jobbade i morse (och det blev förstås ingen tidig sänggång, som jag hade planerat!) kom hem och somnade i soffan. Vaknar av en rejäl åskknall, och jag höll på att kräkas ut hjärtat genom öronen!! :O
Var en hel del smällar, varav en precis rakt över huset!! :S Jag avled en smula (tjöt så katterna gömde sig under soffan.. tihi) Åskovädret på Öland i somras gjorde inte direkt min ovädersrädsla bättre ;)
Efter att ha sansat mig en smula, kedjerökt en kvart och rotat fram katterna under soffan inser jag att jag glömt dra ut sladden till modemet... den är stendöd. :( Fick en smula separationsångest, men var tvungen att bege mig till jobbet igen...

Pratade med Bredbandsbolaget nu ikväll, och de skulle kolla över problemet. Välden kändes en smula gråare eftersom jag befarade en hel helg utan internet (jämmer och gråt). Helt plötsligt (eftersom jag fortfarande var i förnekelsestadiet efter min råjters "död") kollar jag på maskineriet och WAN-lampan lös med ett fast sken! HURRA!!!
Alltså har det skett ett under och min råjter har återuppstått från de döda!! Tjohoo!! :D



Här är åskfronten på ingång... :S Tycker det har varit onödigt mycket åska i år!!

Nu ska jag ordna mig lite käk, har visst glömt bort den biten idag! Skaplig träningsvärk från igår åxå, det är gutt!! :D

Jo... långledigt nu. Känns inte helt fel!! :D

Godnatt...

Ikväll ska jag för en gång skull lägga mig innan kl 00.30 :P
Jobb som gäller imorrn!! 05.45 ringer väckarklockan. Jag är bortskämd med att få sovmornar (även fast jag på nått mystiskt vis lyckas bli snuvad på de flesta?) eftersom jag jobbar mest kvällar. Passar mig utmärkt!! :) Dessa nattuggle-fasoner har jag ärvt efter min mor, tror jag bestämt! ;)



Natti Natt...

Efter-gymmet-koma... igen.

Kom, trots allt, iväg till gymmet ikväll. Härligt tomt på folk, och jag fick en chans å bekanta mig med de stora läskiga hi-tech-maskinerna som jag bara sneglade på förra gången. :P Redan nu har jag en begynnande träningsverk. Imorrn kommer det vara väldigt synd om mig! ;)

Fan vad mycket roligare det är att träna där, nu när allt är helt nytt och fräscht!! :D Blev lite förälskad i rodd-maskinen och 2 andra mystiska saker som jag med en stor skopa vilja lyckades manövrera ikväll!! ;) Löpbandet, icke att förglömma, är förvånansvärt roligt å kuta på faktiskt!!

Nähä... nu blir det McDonken-mat (ligger i princip granne med gymmet, hur bra som helst!) och sen ett bad! :D



Inte trodde ni väl att jag skulle trycka i mig en hamburgare med pommes, va? ;)

På återseende.


Klamparna...

Vi har haft oturen att hamna i lägenheten under ett par Klampare. Hela dagen och halva natten klampar de runt där uppe och pysslar med lite av varje, verkar det som. Fru Klampare är väldigt arg ibland tror jag, annars finns det väl nån annan anledning till varför hon skriker som en galning. En anledning som jag förmodligen inte vill veta.

Usch å fy.

Ikväll blir det gymmet. Inte usch och fy! :) Utanför fönstret ösregnar det. :S Jag blev en aaaaaaningens plaskblöt när jag cyklade hem från jobbet nyss. :(

Mja... det var väl ungefär det jag hade att säga just nu.


Mmmmm....

Fick hem mina doftvaxer på posten idag!! *joy joy*

       

Klara favoriten är Yankee Candles "Autumn leaves"... Åååååh, den luktar sååååå gott!!! :D
Andra att rekommendera är "Clean Cottton" och "Wedding day", åxå från Yankee Candle.

I mitten av augusti...



Oj, vad jag längtar till hösten nu.... :D

HAHAHA!!!

Dagens (förmodligen årets) garv!!! Jag kan inte sluta skratta!!!
Helt klart är iaf att det är påväg utför för mänskligheten... det kan man lätt konstatera genom att observera max 30 sekunders videobloggande av denna lilla [ donna ] ...

Haha... jag saknar ORD!!! Men låt mig åtminstonne använda ett gammalt citat: "Hur meningsfullt är ett bananskal utan nått innehåll?".

Måtte jag aldrig bli en nobody... sanna mina ord!! *asg*

Tillbringat nästan hela dan med att springa i affärer... :S

Uh... snacka om ont i fötterna :S Drog ut till IKEA vid 10-tiden och sen vidare in till stan för att kika runt med mor min. Kom hem runt 18.oo.... nu vill jag inte se en affär på minst en månad ;)

Hittade dock en skoaffär (Deichmann) som jag helst skulle vilja flytta in i!!! :O Hur snygga skor som helst så långt ögat nådde!! :O Dit kan jag lova att jag ska tillbax så fort nästa lön kommit!! :D

Blev bara ett par flip-flops och ett par sneakers idag, för annars hade nog min plånbok protesterat. Ännu mer än den redan gjorde. ;)





Godmorgon!

Idag blev det ingen sovmorgon alls.. :( Ska ut till Tornby och shoppa lite å jobbets vägnar!

Det är inget inspirerade väder ute alls idag, och termometern visar på ynka 17 grader... :S



Nu är det väl bäst att göra sig i ordning och packa ihop det jag ska ha med mig, innan kollegan kommer och hämtar upp mig!! På återseende!

Måndag kväll...

Dagen idag har ägnats åt arbete. Efteråt besökte jag mor och svärmor en sväng. Tänk vad kul om jag hade föräldrar som bodde här i stan och inte 30 mil härifrån... :S



Tar mig min godnattcigg, och sen blir det dax för sängen. Såå trött...



Det är väl kanske bäst att passa på att sitta och njuta av "varma" sommarkvällar på min mysiga balkong. Snart är där nog fullt av snö och annat elände. :P


Tack, och godnatt.

Söndagsutflykt

Igår blev det en liten utflykt till Bergs slussar med Chrille och mammi. :)


           

(klick på bilden för att göra den större)

Peter & Jenny 090807


BRÖLLOP!!

Idag ska vi på min brors bröllop. :D
Jag har tusen saker att göra innan vi åker. Jag är usel på planering! :P

Slutkörd...

Oj, vad trött jag är... :S Men äntligen är dagens jobb avklarat!!

Nu måste jag göra allt i ordning inför bröllopet imorrn! :) Ser massor fram emot det... ja, inte i ordninggörandet då, utan bröllopet! ;)

Hittade en fin bild från festen i lördags förresten, bjuder på den... ;) I've got dancing skills, me!! :P


Jag har en liten fundering... på bilen har jag det "långa" håret uppsatt, så jag ser mer eller mindre korthårig ut baktill. Tänkte om man kanske skulle klippa sig så?? Vad tror ni?

Duschen nästa! Adjö!

Happy, happy, joy, joy!

HURRA!! Efter mycket strul, inbeordringar, 2 sjukskrivningar, indragna semestrar och skit så är jag iaf ledig imorrn!! :D
JAG KAN NÄRVARA PÅ MIN BRORS BRÖLLOP!! :D Dock kostade det mig en inbeordring idag, men det gör inte så mycket!

Fy fan vad skönt! :D

Är hemma en sväng nu... ska diska och lite annat jox, innan det är dags att åka tillbaka till jobbet igen. (13.oo)
Åh... just det... äta lite åxå, kanske?

Uh... träningsvärk idag kan jag lova!! :O

*gäsp*

Godmorgon...
Helt mör i kroppen idag. Något säger mig att det kommer bli tungt å cykla till jobbet... :P Tur att det inte är så långt.

Uj, vad jag är kaffesugen. På återseende.

Oj...

Det var väldans så många läsare min lilla blogg har, enligt statistik-funktionen. :)
Jag undrar jag, vilka ni är?? :)

Efter-gymmet-koma

Ikväll var vi och kollade in "nya" gymmet... räknas väl nästan som gammalt nu, men vi har inte varit där sen de gjorde om! Jättefint och fräscht med helt nya maskiner som var så hi-tech att jag inte fattade ett skit! ;) Gissa om jag blev glad när jag såg att de införskaffat löpband!! :D Running is my thing!!
Dock får jag som vanligt en light-version av stora skälvan när jag är på ett nytt ställe och okänt, men nästa gång går det bättre! ;)
Nu är jag helt slut... Hejja endorfiner!! :D Blir väl till å kika runt lite på nätet och sen hoppa i säng.

Suck... jag blir så trött på mitt jobb. Har försökt få ledigt på fredag för att gå på min brors bröllop (jag menar, det händer ju inte allt för ofta att han gifter sig) men INGEN av vikarierna kunde... efter mycket strul fick jag iaf ledigt fredag efter diverse byten av turer (och istället jobba häcken av mig, men det är det värt!) Nu ser det dock ut som det skiter sig iaf iom en sjukskrivning... Usch och tvi! Han jag inte medverka på bröllopet på fredag tänker jag hoppa från balkongen!! Kanske inte, men ändå!! Det är sån här tungroddhet som gör mig så less på vårdyrket... :(

Aja, kan väl inte göra så mycket åt det just ikväll... men ska till jobbet imorrn bitti och försöka lösa det! *HÅLLER TUMMARNA*


Snark...

Bokinköp

Handlat lite böcker idag... :D

      

Klicka på bilderna för info (adlibris.se)

Tjolahopp!

Sådär, då var jouren avklarad, och jag är fortfarande vid liv!! :P Känner mig dock mer död än levande efter att ha gjort misstaget att ta med en riktigt spännande bok till jobbet, så det blev inte så mycket sova direkt! ;)

Nu blir det att slappa en stund (läs:sova!) sen ska jag in till stan och se om jag kan hitta Mirakelboden. I nuläget har jag 3 adresser som detta ställe ska ligga på, så det blir väl till att ta på sig sjumilastövlarna och gå på sightseeing! :O

Vikarieproblemet till fredagen är löst iaf. (Men än vågar jag inte hoppas till 100% eftersom jag har fantastiskt otur när det gäller sporadisk ledighet!! :S ) Vore ju förbannat tråkigt om man inte ens kan få ledigt fär att gå på sin brors bröllop!! :O

Underbart väder idag!! :D Nu..... sova ;)

Swettigt värre.

Rundan gick väldigt bra idag, trots att det kändes som om det fanns 0% syre i luften! Såå kvavt!!
Sprang förbi svärmor på lite vatten och hämtade upp handledsvikterna som jag fått låna ett tag! :) Kanonbra är om!
Har spanat in ett par på Stadium som jag får köpa nån gång när jag är rik!! :P
Idag kom fin fina aromalampa på posten åxå... :D *lycka* Nu doftar det "skog" i hela lägenheten. Undrar just vad min sambo säger när han kommer hem! ;) Doftvaxer är fan så mycket bättre än olja alltså! Rekommenderas varmt! En bra sida på nätet som säljer doftvaxer hittar du [HÄR]


Tjingeling!

Jaha, då lyckades jag vakna kl. 11.30 IGEN!!! Fattar inte... trycker automatiskt på snoozeknappen och somnar om hur länge som helst! Jag som hade tänkt hinna med en hel del idag ju! :(

Nåväl... får göra det bästa av situationen. Har just tagit mig en shake och ska ut på min löprunda. Idag är det jobb som gäller, 15.00-09.00. Känns som om det var 100 år sen jag hade jouren senast. :O

På med skorna, och iväg...


Gäsp!

Mjaha... klockan är 6.26 och här sitter jag och bloggar?! :O
Har galet ont i halsen idag (igen!) och kan inte sova. Fryser som en hund gör jag åxå. Snyft. :(

Annars har jag inte så mycket att förtälja, faktiskt. :P Man kanske skulle krypa ner i sängen igen? Brrr... *hacka tänder*

Work, work, work.

Jaha, då var första dagen på jobbet efter semestern avklarad. Samma visa som varje år :P Jag hann bli irriterad lagom många gånger på lagom kort tid. Snart är dock allt som vanligt igen, ett par veckor så är all personal åter i tjänst.

Nu då? Förmodligen lite tv-spel. Aktiv verklighetsflykt är ett bra avslut på varje dag! :D Trött...

Holistic

Har börjat på en ny kur med Holistic. Känns sååå bra!! :D Kör då förståss den tillhörande dieten utan snabba kolhydrater.


Tjo...

Jaha... nu har det tydligen varit en sån där bloggtorka igen. Jag som spenderar så väldigt mycket tid framför datorn borde väl ha hur mycket tid som helst att blogga!! Bristen på intressanta händelser i mitt liv, kanske är orsaken till att jag inte gör det.

Jag har iaf haft mina 4 veckors semester nu. Första passet imorrn kl. 13.00.
Har väl egentligen inte gjort nånting alls under semester, förutom den obligatoriska veckan på Öland. Men det är skönt att "bara vara" åxå, även om jag fortfarande har en smula svårt för det. ;) Sista veckan har jag dock mer eller mindre klättrat på väggarna.  :S Så alltså ingen större ångest över att semestern är slut :P


Idag kom jag ihåg mitt gamla intresse för ädelstenar och kristaller som jag hade förr i tiden... och tänkte att jag helt sonika skulle uppta det igen. :) Tyvärr vet jag inte vart jag har gjort av alla stenar och böcker i ämnet, antagligen har de slutat existera efter alla flyttar osv. Nånstans ska jag ha kvar en pendel i bergskristall och en i rosenkvarts, för dem vet jag att jag såg för inte så länge sen.
Har spenderat kvällen åt att nätshoppa lite nya kristaller, böcker och annat intressant i samma tema! Ska bli kul när grejerna dimper ner i brevlådan! :D
Min mor sålde en hel del ädelstenar och kristaller förr i tiden... synd att hon inte gör det längre. Det hade ju varit passande :)
Jag gjorde även praktik i en "hokuspokus-affär" nån gång under högstadiet... riktigt intressant!! 
Kikade runt lite på nätet om det fanns någon liknande affär här i Lkpg, och det ska det tydligen göra - Mirakelboden - Dock fanns det två olika adresser till denna affär, så jag får väl bege mig in till stan nån dag och utreda det hela! :)

Hittade även sånna där häftiga saltsenslyktor! :) Har velat ha sånna länge! :) Kommer bli bra i mitt lilla krypin!!
Läs mer om saltstenslyktor [HÄR].


RSS 2.0