Godkväll...

Urk... jouren inatt. Sov inte mycket alls. Det påverkar verkligen sömnen att ha med sig laptopen till jobbet! ;)
Slutade vid 9.oo, men kom i vanlig ordning inte därifrån förens 12.oo. Tänk om jag skulle fått betalt för alla timmar jag blir kvar på jobbet... vad rik jag skulle vara! ;)

Självklart sov jag bort halva eftermiddagen, men jag lyckades iaf komma ut på en halvtimmas promenad.
Bestämde mig sen för att trotsa den envisa hostan och köra igång lite lätt på gymmet, men där hade de minsann gjort om, så man behövde ett kort att dra i en kortläsare för att komma in. Och de korten hade ju förstås inte Chille kommit ihåg att hämta ut åt oss på SAAB. :S Så det blev bara å vända och åka hem igen. Typiskt, jag som var så sugen på att träna. Får bli på fredag istället :/

Fick bli en dusch och en ansiktsmask istället, följt av lite trevligt kvällsfika. :)



Usch... det börjar bli sån hysteri överallt om mat och dess innehåll. Jag tror inte riktigt jag kan hålla nån bra balans här, och dessutom tar min handling över en timma ni för tiden... förr, när man "slapp" läsa igenom ändlösa innehållsförteckningar så tog det en kvart. Balans, som sagt.

Nu blir det till  att krypa ner i soffan med ett korsord. Jag har återupptagit man gamla mani för ordpussel!

That's all folks!

Tidsfördriv.

Har du för mycket fritid??

Kolla då in Idiot.se eller Best of Blocket...

En annan vansinnigt rolig grej är DENNA... jag kan roa mig själv i timmar!! HAHA!!


HAHAHA!!!

OMG!! Jag hittade massa youtube-klipp som tilltalar min dåliga humor nått extremt!!



HAHAHA! Jag skrattade så jag tjöt.

That's all folks! Godnatt.

Äntligen :)



Åh, så skönt. Nu har jag ÄNTLIGEN kommit till skott och städat. Det var verkligen välbehövligt. Nu sitter jag i soffan med en kopp thé och känner mig riktigt stolt över mig själv. Kom även iväg till tippen för att slänga massa saker åxå, fan vad mycket skit man samlar på sig på så kort tid alltså!! :P  Lika bra å börja röja lite, så blir det inte lika mycket å styra med när den eventuella flytten kommer.

Har försökt få tag på folket på Riksbyggen idag, men där var det ingen som ville svara. :( Har iaf skickat iväg en bostadsansökan på papper. Nu hoppas vi att de har en riktigt fin lägenhet till mig. :D Kanske ska ringa imorrn å kolla läget, ändå?

Jobb imorgon... faktiskt trevligt. Jag klarar inte av att vara ledig för länge. Och 3 dagar är nästan lite mycket. Jag är fan skum, alltså. ;)

Ännu en lat söndag...

Så var det söndag idag igen. Jag har faktiskt tagit semester idag. Lite onödigt, kan tyckas? Äh... jag tyckte att jag var värd det. :) Varför måste man alltid göra saker bara för att man har tagit en semesterdag? Man kan väl använda den till total avslappning? :)

Dagen har hittills, trots det lata, varit helt OK. Sovmorgon till 12 (min bättre hälft gick upp vid 8 för att åka till Stockholm på någon MC-mässa) Det är hur skönt som helst att få vara ensam hemma ibland. Jag är definitivt inte bortskämd med det. Lite mer av den varan tack :) Jag tror man behöver det.
Men Chrille är nästan alltid hemma... jag fattar inte hur han nyter :P Nu låter det som om jag vill ha karln ur huset, men så är det ju inte :)

Jag skulle ha gjort en massa saker hemma idag, som vanligt. ;) Har inte kommit så långt än (och kommer förmodligen inte göra det heller) men jag har iaf tvättat en maskin tvätt! :P För övrigt är jag nöjd men (den lilla men effektiva) förändringen i sovrummet, så här har jag spenderat min dag :) Är så himla sugen på att installera de andra nya möblerna till sovrummet, men det känns lite onödigt eftersom jag inte vet när vi ska flytta. Sätter jag upp hyllorna så kan man ge sig fan på att man flyttar inom en månad. Så det är väl kanske lika bra att vänta. :D
Laptopen på sängkanten, "Next top model"-marathon på tv, en spinnande misse vid sin sida... och självklart en kopp thé; DET är receptet på en riktigt trevlig söndag. :)



Jag ska sluta med alla krav på mig själv att jag måste göra massa saker när jag väl är ledig. Det är så tråkigt att ha ångest över att jag inte orkar göra nått vettigt. :P Nu ska jag fortsätta kolla på tv, dricka mitt thé och gosa med katten. Kanske vänta en smula på att Chrille ska komma hem. Nu har jag fått nog med ensamtid! ;)


Bjuder här på en gammal goding... :)


Ojdå...



Jaha... jag var verkligen upplagd för å ringa lönekontoret och ställa till med ett litet helvete. Kan ju inte påstå att mitt morgonhumör var till fördel, för detta uppdrag. Sovit dåligt har jag gjort, åxå. Stackars Magnus, eller Fredrik eller vad snubben som svarade hette. Jag tog kanske i för mycket... Pengarna skulle jag iaf få snarast. Jag kunde kanske ha tonat ner det hela lite... :/

Jag måste jobba en smula med mitt usla humör. Men inte nu, det finns det inte tid för. Jag har miljoner saker att göra idag. Mitt mål är iaf att klara av 3 av dem. Duscha, Frukost, Jobbet.

Usch, måste gnälla lite på min rygg åxå. Den värker något sjukt mycket efter att ha hostat som en idiot i över en månad.

So long!!

Trött...

*suck* Vilken dag... jag är helt slut.
P-möte 9-11.30, Handledning 11.30-13, Jobba 13-21. Massor å göra fick jag åxå, i.o.m att jag tagit över samordnarrollen idag... till råga på allt har puckona på lönekontoret slarvat bort en del av min månadslön... Har bara fått för 80%, men jag jobbar faktiskt 96%. Jag samtycker inte riktigt med att jobba 16% gratis. Nej tack. Jag får väl ringa å leva fan med dem imorrn...

Jag hoppas verkligen de skickar ut resterande av lönen direkt, för jag hade tänkt köpa lite nya möbler. :( Men griniga som de är så ska de väl propsa på att jag får det retroaktivt nästa månad... Jag får väl en liten övning i att stå på mig, imorrn. Kan vara nyttigt det åxå.

Ringde om lägenheten idag, men den hade blivit uthyrd. :( Tråkigt, men jag blev faktiskt inte så besviken som jag trodde att jag skulle bli... antagligen var jag för trött redan innan.
Jag hoppas på en annan, alltid dyker det väl upp nått. Jag får lita till "ödet" :)

Nej usch... en cigg. Sen en soffa. Godnatt.

Dagens ryck.

Jag har ringt på en lägenhet.
Jajjemän. Nu är jag trött på att bo så trångt. Min sambo är väl inte lika förtjust som jag, men... med den lägenheten jag ringt på så blir allt till det bättre. Jag kan offra lyxen med egen torktumlare och tvättmaskin mot att få mer kvadratmetrar att röra mig på. Det är en 3:a på 72m2... JAG VILL HAAAAAA!!!

På torsdag får jag besked... HÅLL TUMMARNA!!


Hihi... den ligger typ bara 200 meter från där vi bor nu... :) Nuvarande lägenheten är där röda rutan är!



Jag avskyr att jag blir så uppeldad och engagerad i saker, så att det nästan tar kol på mig. Jag kommer bli så besviken om jag inte får lägenheten. :(

Regn och Rusk



Idag när man masade sig ur sängen var detta det första man möttes av. Naturligtvis på min lediga dag. :( Jag som hade tänkt vistas lite utomhus idag. Men, men... Nu ger det mig ju tid att grejja med saker inomhus, som jag borde gjort för länge sen. :) Eller, förmodligen, blir det väl nått annat, mindre nödvändigt. :P
Till exempel började det ett intressant program på Explorer nu... Man kanske skulle kolla på det istället? :)

Over and out...

Hoppsan!! :O



Hoppsan! Ställde klockan på 8.45. för jag tänkte fixa och dona lite innan jag måste sticka till jobbet. Vaknade 11:45. Har alltså sovit mig igenom 2 väckaklockor och ett samtal från Chrille i 3 timmar!!? Helt otroligt. Fatttar inte va som är fel, jag är sjukligt trött... :( Inte går jag och lägger mig speciellt sent heller... *suck*

Jaja... fix och don kan man väl göra nån annan gång. Men ändå...
Nähä, nu blir det till å slänga i sig en frukost-shake, springa ett varv genom duschen å sen ta cykeln till jobbet. (Hmm... detta känns en smula enformigt!?)

Ha en bra dag!

Ett rosa paket, med lila "snören"...



Jag älskar att slå in paket! Tycker det nästan är lika viktigt med inslagningen, som tanken bakom presenten, i sig. Var inne på Tiimari för några dagar sen, och där finns det verkligen material till att göra fina inslagningar! (För övrigt där jag köpte det fina pappret och bandet till detta paket)
Synd bara att det är en smula dyrt. Kostnaden för materialet till inslagningen kostade nästan lika mycket som själva presenten. Men det kan det vara värt :) Denna presenten ska ges till kollegan som ska gå hem på mammaledighet.


Detta har för övrigt varit den tråkigaste söndagen, i mannaminne. Det har inte hänt ett endaste dugg, och jag har haft noll energi. Har kommit på att det vilar någon slags förbannelse över alla söndagar (iaf de under de kalla månaderna)... det spelar ingen roll om man har varit ute och partajat på lördagsnatten eller er, man är lika jävla slut på söndagen ändå. Undrar om kroppen är sp inställd på att vara dålig på söndagar, att den blir det på ren rutin även de gånger man bara suttit hemma och ugglat på lördagskvällen? Helt mystiskt.
Förvisso fick jag ett minimalt tillskott av energi förut och plockade i ordning lite här hemma, tjatade på sambon angående dammsugning, gick till affären, och bakade scones. Men sen tog det stopp. Blev så hostig att jag var tvungen att ta lite hostmedicin... och somnade givetvis av densamma.
Katterna har också sovit, precis hela dan. Jag fattar inte hur de fixar det. Fast å andra sidan vore det ganska soft att vara en misse... Lat, hårig och söt. Och helt OK att sova bort en hel dag.

Tött söndag...

Usch! Inte sovit bra alls inatt... vaknat upp av ostattacker flera gånger...
Tog därför lååååång sovmorgon, och min frukost-shake i sängen! :) Självklart med datorn i knät!!



Vet inte alls vad jag ska ägna dagen åt... förmodligen blir det något i städ-väg. En liten promenad vore åxå på sin plats... kan behöva en smula frisk luft!


Bjuder här på en gammal goding igen... VARNING! Låten fastnar lätt på hjärnan...



Humor på hög nivå...

Avslutar lördagkvällen med en gammal goding, men helt sanslöst roligt klipp...
(låg humor som sagt)



Godnatt...

Ben & Jerry's

Bästaste medicinen mot allt...


Godaste smaken, även om (nästan) alla smaker är galet goda!!


Jag har just lyckats med konststycket att kräkas upp en halv förpackning glass (vilket slöseri!), men jag tror mer på att hostan från helvetet är boven i dramat, än själva mängden glass jag inmundigat!
Urk... äckligt.

Kolla in alla goda smaker här...

Hihi!! :P

Jag är youtube-beroende. Men å andra sidan, vem är inte det??

Denna är söt...


Men denna är roligare! *ASG*


Haha... Jag har så låg humor!! "Mjau..."... *asg*

Nähä... nog med förströelse. Dax att göra sig i ordning och åka in till stan...
Jag är sååå trött....

Ett litet kliv på karriärstegen...

Samtal med chefen idag efter jobbet... Jag tackade ja till samordnartjänsten på "bygget". Jag är inte 100% säker än, men med tanke på hur länge jag gått runt och velat, så kommer jag antagligen aldrig kunna bestämma mig helt! Lika bra att prova på... Funkar det, så funkar det. Om annat, så har jag i alla fall provat! :)
Blir lite mer i månadslön åxå, och det är ju inte fel, det heller. :D

Jag drar väl inte igång med det samma, utan det blir väl lite utbildningar å grejer först. I Stockholm hörde jag... HUA! Hur ska jag hitta??? Hoppas någon annan man känner följer med, så man får lite backup! ;)
Nåväl... det löser sig nog till det bästa, det åxå.

Ikväll är jag galet trött. Jag som är van med att nästan alltid ha sovmorgon, blir helt fel av att behöva gå upp kl. 05:45 ;) Men jag hade ledigt mellan 10.30 - 16.00 och då passade jag och Macy på att ta oss en powernap... på några timmar! ;)

Nu blir de sedvanliga kvällsrutiner, och sen slänga sig i snarklådan. Jag är ledig i 3 dar... Väldigt trevligt. Händer bara 1 gång på 6 veckor!
Fika på stan med Erika imorogn vid 11.oo. Kvällen bjuder antagligen på festligheter... om man orkar. ;) Jag har blivit väldigt förtjust i att stanna hemma nu för tiden. :P
Lugnt å skönt :D Lördag planeras det ridning... var alldeles för länge sen... :O

Natti natt... Zzz zzz zzz...

Bubbelplast!!

Haha!! Helt beroendeframkallande!!

Testa själv HÄR!

*suck*

I mitt nästa liv ska jag bli mindre rastlös. Det ska bli prio1.

En ledig dag...

Det var hur trevlig som helt att vara ledig idag.
Tanken var att jag skulle gå upp runt 9.oo å dona lite, men det GÅR verklien inte att gå upp... Jag snoozar lätt i 1½ timme utan att reagera. Konstigt nog är det alltid så när jag är ledig... men om jag vet med mig att jag måste upp å t.ex jobba, då går det lätt att stiga upp. Jättekonstigt tycker jag? Men det är ju tur att det är så, och inte tvärt om ;)

Sen och en smula stressad gick jag en promenad till Annelie och Alicia, för att gå igenom Herbalifes produkter. Jag lämnade info där så hon kan läsa lite själv, å sen får vi se vad hon vill beställa. :)
Sen blev det en liten promenad till tillsammans med Annelie och bebbe, men bara till busshållplatsen.
Träffade Ramona inne i stan för en sen lunch på Linds... sååå god räksallad. Deras salladsbuffé är helt galet god!! Den kan jag varmt rekommendera!!
Jag hade talat om för mig själv att idag blir det minsann ingen shopping, men i vanlig ordning så lyssnade jag inte å hittade nått å handla iaf. ;) Hehe...

Kvällen kommer ägnas åt hårfärgning (välbehövlig sådan) Färgen blir blå/svart... som vanligt ;)


Måndagkväll...

Jobbat idag igen då. Lite segt å jobba 13.oo - 21.oo direkt efter jobbhelg! :O Men det gick bra ändå... allt har avlöpt enligt planerna. Och dan gick faktiskt riktigt, riktigt fort?
Så det händer väl inte mycket mer ikväll. Jag funderar på en kopp thé?

Imorrn är jag ledig... hur trevligt som helst :) Blir en liten fika med Ramona... sen ska jag lyckas klämma in en date med kollegan Annelie nån gång under dan med. Hon är sugen på att prova Herbalife, så vi ska ha en liten genomgång av produkterna. :)



Jag känner mig en smula rastlös... konstigt att jag alltid får överskottsenergi när jag jobbar kvällen. Jag tror jag ska tvätta lite. ;) Eller kanske ladda in en ny ljudbok... Har just lyssnat klart på Ansiktet av Dean Koontz. Riktigt bra!! Har fler hemladdade ljudböcker... men upplösaren har så jobbig röst. Det förstör hela boken :( Undrar hur de tänker när de väljer uppläsare, alltså.
Just det... jag måste beställa grejer från Panduro åxå, till jobbet. Satt å kika lite förut, och jag blev så sugen på att beställa till mig själv åxå. Finns ju massa kul man kan pyssla med. :) Jag ska fundera lite till!


Over and Out

Aaaaw...

toksöt!! Jag vill ha som husdjur!!


Skön söndag...

Vilken bra söndag detta ska bli, har jag bestämt.
Jag ska slappa, göra lite nytta i form av städning och tvättning, ta med min söta sambo på en promenix (Han ger den totala slappheten ett ansikte!!) och sen äta nått gott till kvällen :) Kanske går det någon bra film på tv, åxå??

Jag kände redan imorse att det skulle bli en bra dag. Kan det bli annat, med en såhär fin soluppgång?? :D
Man vet att det kommer bli en bra dag,
när det är en såhär underbar soluppgång :D


Nu meddelade visst tvättmaskinen att han var klar. Bäst å ge den lite uppmärksamhet. ;)

HOPPAS NI FÅR EN BRA DAG, kära läskrets!! :D


En lättnadens suck...

Inga otrevliga uppvaknanden inatt :D Skönt.
Dock blev det rätt sent igår, av nån anledning blir det alltid sent när jag har datorn med mig till jobbet. ;) Skönt att det är söndag idag, skönt att jag inte behöver gör nånting alls när jag kommer hem, senare sen. Men jag ska nog ta med mig sambon ut på en promenad. Han kan behöva luftas lite :P

Nähä... snart dax å börja jobba här.

Jovisst, tanken är väl god...

... men nån måtta får det väl vara???



Sheit... jag som tycker 2 är irriterande nog, ibland!! :O

Cocillana-Etyfin®

Igår var jag alltså hos farbror doktorn. Han kom fram till... INGENTING. Skumt.
Hela han var lite skum. Lite... oseriös? Eller helt enkelt bara ovan. Han var nog ny.
Han blev lite bekymrad när han skulle lyssna på mitt hjärta, och hur han skulle gå till väga. "Hmm... det var lite mycket i vägen här?!" sa han och såg fånig ut. Håhå, jaja... jag säger då det.

Nåväl... sänkan å sånt jox visade inget... Han sa att jag verkade vara lika frisk som en 20åring. Åh... tack! :P
Dock tyckte han att vänstra lungan (densamma som jag har haft ont i i 2 veckor) lät lite underligt när han lyssnae på den... men inga vidare åtgärder där? Jag tror han var en fake-läkare :P

Jaja... det jag fick med mig hem var ett recept på Cocillana-Etyfin, Bricanyl och ett "Hör av dig igen om det inte blir bättre". Uhm... jodå. Jag vågade inte ta nån hostmedicin innan jobbet... så den spänningen fick vänta tills jag kom hem. Trött som ett litet fån blev jag iaf, och somnade gott.
Vaknade dock upp kl. 08.oo och kunde inte andas!!! Tokläskigt. Fick sån panik att jag inte ens kom på tanken att använda bricanylen. Tur att Chrille var där å kunde hjälpa. Det kändes precis som den gången jag fick "falsk krupp", när jag var liten. Usch... och här sitter man och ska ha jouren inatt. ENSAM! Jag funderar på att inte sova alls, för jag vill verkligen inte vara med om detta igen, och speciellt inte när jag är ensam... Finns ju inte direkt nån här som kan ge en hjälpande hand. :O

Well, well... det löser sig nog. Det värsta som kan hända är ju att morgonpersonalen hittar mig imorrn livlös och blå... Nej usch! Inga såna tankar. :O

Annars är läget lugnt på "bygget". FÖR lugnt skulle jag påstå... jag tror det är nått lurt i görningen. Eller så är det helt enkelt så att alla är nöjda, glada och lite lätt illamående efter lördagsgodis-frossan som just gått av stapeln här?
Själv har jag en påse popcorn med mig som jag tänkte kalasa på lite senare, när jag gått på jouren.

Man kanske skulle jobba lite på tal om det... Over and Out.

OMG!!!

HAHAHA!!! Jag dööööör!!!



Jag ska aldrig mer låta mig övertalas till karaeoke!!!

Ojoj...

Den här dagen har varit seg... blev inte mycket sömn alls inatt på grund av feber och hosta...
Upp klockan 8.oo för å ha möte på "bygget" vid 9.oo. Tur att det var fler än jag som va trötta. ;) Blev lite fnittrigt där, ett tag. :P
Hem å röja i ordning lite, för det stundade ett celebert besök av Erika och Alice. :D Alltid lika trevligt.
Jobb igen vid 18.oo å kom hem nu för en stund sen.

Jag lyckades iaf ordna en tid på vårdcentralen imorgon...

Usch, vad trött jag är. Kanske sova?

HAHA!!!

Oh my god!!! Svärmor Anneli ringde och tipsade om denna... Hur tufft är det inte? ;)
Vore den inte så dyr, så hade den stått i mitt vardagsrum inom en snar framtid! ;) Fast å andra sidan så ger ju vanlig ridning lite mer, kanske... Men ändå!! ;)


Horse riding simulator - Köp den HÄR

Snork...

Hua... Hade jouren på jobbet inatt, å inte kunde jag sova nått för den där jävla hostan. Men men... tapper som man är stiger man upp kl. 05.45 efter endast en dryg timmes sömn, å fullföljer sitt jobb. ;)
Lite nöjd över tanken att få gå hem å knoppa in i soffan vid 9.oo, då jag inser att jag har ett möte jag måste gå på... Suuuuuck. Men det gick bra det åxå. :) Det som inte dödar, det härdar, säger de som vet... har jag hört.

Så vad ska man göra idag då? Jag är så sjukt sugen på att rida, var flera månader sen :( Men det är lite sent påkommet nu. Till helgen kanske?

Grannen till jobbet har förresten kommit på att någon utnyttjat deras trådlösa nätverk å låst det, de snåla djävlarna. :( Så jag drog med mig laptopen helt i onödan igår. Irriterande...

Nåväl... nästkommande punkter på dagordningen är
1.) Göra mig en lunch-shake
2.) Somna i soffan.

Övrig tid kommer ägnas åt spontana aktiviteter som... tvätta, kanske?



Zzz zzz zzz...

Jag blir så trött...

När jag blir härskare över världsaltet ska jag bli den förste att bannlysa röda dagar... Jag hatar dem!!
När jag väl bestämmer mig för att ringa vårdcentralen, så har de små asen stängt?!!? Vad är det för sätt, egentligen... Hallå, jag är ju döende här ;) Förmodligen har väl apoteket stängt de åxå... annars blir det väl att åter igen inventera deras förråd av medicamenter utan större effekt.

Så vad gör man då uppe såhär okristligt tidigt?
Ja, jag har ingen aning...

Verkar vara ett hyffsat intressant program på Explorer nu, om miserabla fängelser. Kanske är sevärt?


En tidig frukost åxå... Det var länge sen!!

*atjoo*

Självömkan på hög nivå.

Ni anar inte hur synd det är om mig. Jag talar alltså fortfarande om den där förkylningen, eller vad det nu är. Hostan är jävligt irriterande... fy fan! Ont gör det åxå... faktiskt.
Idag har jag blivit övertygad om att det är A) lungcancer eller B) lunginflamation.
Jag hoppas definitivt på det sistnämda, om det nu tvunget ska vara nått jävelskap.

Jag tänkte vara riktigt ynklig imorrn å ringa någon form av läkare... (det ska mycket till innan jag frivilligt beblandar mig folket inom primärvården)
Fast å andra sidan vet jag nog vad de små asen kommer säga till mig;
- Apoteket har bra rökavvänjningsprogram.   

Hmm... Jag överväger att be dem fara å flyga när detta väntade svar kommer. Efter det, snällt be dem skriva ut nån trevligt morfinbaserad hostmedicin till mig.
Sen ska jag nog gå hem och noga överväga varför jag aldrig tänker sluta röka, och hur alla åkommor och symtom jag nånsin kommer dra på mig aldrig kommer ha med rökning att göra.

Bra där. Nu ska jag åter igen ägna mig åt min ljudbok som aldrig tycks ta slut. Det är visserligen bra, för den är riktigt grym.

Jag vill härmed avsluta denna måndagskväll med en liten film som fick mig att fundera på mänsklighetens psykiska hälsa. Jag menar... hur fan kommer man ens på tanken???




Eller hur?! Jävligt skumt är det...  det måste ni hålla med om.

Over and out.

Trött.

Jag blir riktigt tråkig när jag blir trött.
Fattar inte varför allt ska hålla på å djävlas just för?

Jag har lust att spränga nån i luften. Men jag tar min ljudbok å går å lägger mig istället.
Gonatt.

Slapp Söndag...

Det har varit en riktigt lugn och skön helg. Jag har inte gjort nånting alls.
Förutom idag, när jag vart en sväng till Mjölby och kikat på Sharpman's rea. Fanns inte mycket alls, tyckte jag. Behövde ju egentligen inte mer ridkläder, men det är alltid kul att titta ;)
Köpte bara en 5kg-säck med mat åt katterna. Hills, förstås, å den är lite billigare på Sharpman än hos veterinären.

Sen blev det en sväng förbi skopunkten för å köpa gummistövlar... hittade 2 andra par skor förståss... ;) Så nu klarar jag mig en stund. :) Kallt som aset har det varit idag åxå... långkalsonger på! :)

Bäst å pälsa på sig när det är -10 garder ute ;)

Jag har blivit en riktigt théoman de senaste veckorna... Thé är nog det bästa jag vet! :) Jag intar minst 4-5 muggar varje dag. Kaffe, det dricker man bara på jobbet numer ;)
Idag blev jag akut thésugen igen och var tvungen att inhandla några nya sorter. Blev Vitt thé och pepparmyntsthé. Ska just till å testa det vita nu... Spänande. :D


Jag måste skaffa mig en riktig thékanna... ska de va, så ska det va. ;) Sen så måste jag lära mig att dricka thé utan socker i... blir en himla massa socker per dag! ;)


So long!!

Efter helgerna.

Skönt att det är över. Nu kan jag återgå till mina underbara rutiner. Vad vore jag utan dem?

Dagen idag har spenderats åt... recycling av glas, middagsgörande och totalt förslappande i soffa, alternativt säng. Hostan tar död på mig, och som kronan på verket verkar jag även få erfara en ljuvlig UVI. Nu får vi se om det är nått krut i tranbärstabletterna jag köpte dyrt... :-/
Jag tror verkligen att piller kan lösa allt. Jag är verkligen en stor pillertrillare. Shit. Hejja naturapoteket!

Det har kommit lite snö idg åxå :) Alltid välkommet. Jag hade tänkt åka å rida imorrn, i pudersnön, men som sagt...
Jag blir nog hemma å hostar upp mina lungor ett par-tre gånger stället.

Dagens låt har varit: Weeping Willows - Blue and Alone
(Jaaaa. det är introt till Pistvakt, men strumt i det nu. ;) Den kan väl för böveln vara bra för det?! :P )




Nu blir det dokumentär på Kunskapskanalen om ambulanspersonal som sägs mördat patienter för att sälja kropparna till stadens begravningsentreprenörer. I Polen förståss! ;) I min värld låter det jävligt intressant. Men min värld är nog en smula skruvad?

För övrigt kan jag upplysa er om att Spotify är världens bästa uppfinning, näst efter strumpor!!  Så nu vet ni det.

Adjö.

RSS 2.0