Underbar kväll ikväll...

... men det har jag inte hunnit njuta av mer än under rökpauserna.
Ikväll kom så äntligen mitt "ryck" som jag väntat på i några veckor. Har städat som en toka: dammat, dammsugit, torkat golv, putsat fönster, diskat, tvättat, plockat å grejjat hela kvällen. Chrille trodde nog att det hade gått en propp i skallen på mig eller nått. ;)
Men nu är det så städat å fint så ni vet inte vad! :P Nu är jag mindre stressad över den biten iaf...

Håller på å "packar" nu, till minitrippen imorgon. Man tror inte att man behöver ha med sig så mycket men det blir ju alltid en hel del i slutändan, trots att det bara är en natt som vi ska vara borta. :S


Har jag fått ner tempen inne till 25,5 iaf... inte illa. Stor skillnad om man jämför med de 29 grader vi haft innomhus nästan konstant, den senaste veckan. Skönt.


Nu ska jag packa klart det sista, sen blir det sängen. Man blir trött av att städa! :P



Hej svejs.

Jobb, jobb å jobb...

Då sitter man här igen då å ska ha jouren. Helt OK faktiskt, började ju först vid 21oo, och vid 22oo går man ju på jouren å får sova om man kan! :P

Blev inget av att åka till Berg å äta mjukglass idag. Det regnade på e.m så vi kom inte iväg som vi skulle.
Dock åkte vi till Stickan å Micke i lackverkstan å hälsade på, å köpte oss en glass i Preem-macken som låg i närheten. Nästan samma sak, inte sant? ;)

Fick mitt distributörspaket från Herbalife idag åxå. Så nu har man piller å pulver för en månad till. (låter som värsta knarkomanen ju :P ) Får sätta mig in lite i saker å ting så kanske man kan börja sälja sen? Men förmodligen blir jag bara min egen kund. As simple as that. ;)

Det är varmt å jag är trött... tänkte krypa ner i slafen nu. Gutt ska det bli att få sova hemma imorrn iaf. :P


Snart är det dags för ULLARED, å jag är peppad!! :D


Nite, nite...

Tisdag idag...

Jaha, så var det tisdag. Fortsätter det såhär snabbt så är det snart dax för semester igen! ;) (Ty i mars lämnar man in semesteransökan för sommarn!)

Idag har jag jobbat (riktigt ovanligt, va?) Och inatt är det el jouro som gäller. Ledig en stund imorgon, sen är det bara att snällt infinna sig här igen kl. 21 för ytterligare en jour. HURRA! Dock har jag lärt mig att sova, iaf lite, på jobbet nu.

Sanningen att säga så har jag inte använt insomningstabletter på 1 månad! :D Hejja mig...
Dock känns det att jag skulle behöva dom ibland... Tyvärr är jag ju funtad så att det är allt (alltid) eller inget som gäller, (angående det mesta, faktiskt). Så har jag tabletterna hemma tar jag alltid en innan jag ska lägga mig, även om jag kanske inte skulle behöva det. Så då får det bli helt utan istället. Det mår ju kroppen bara bra av! :P
Sen har jag insett att det faktiskt inte är en fysisk omöjlighet att jobba ett 11timmars-pass efter bara 4 timmar sömn. Det går faktiskt riktigt bra...  förmodligen för att man måste hålla sig konstant sysselsatt hela tiden för att inte kollapsa. Ni kan förstå hur mycket jag får gjort sånna dagar!! ;)

Imorgon ska jag och kotten Chrille åka till Berg och äta glass. :) Är egentligen inte så puttenuttigt som det låter, för han ska väl mest testköra Buicken efter nån form av motor-modifikation. Då tyckte jag att ett glass-hak var ett bra förslag! :D Tyvärr ligger ju Söderköping och Smultronstället alldeles för långt bort... Där har jag aldrig varit... och tyvärr är ju inte mannen speciellt överförtjust i glass, så det är väl ingen hit för honom att åka dit, då. :P
Jaja, jag får väl t bussen dit nån dag! :P

Jo... jag även ägnat mig åt lite trädgårdssysslor på jobbet. Känner mig riktigt skillad. Min mor skulle blivit stolt över mig om hon såg mig! ;)
Av nån outgrundlig anledning har vi odlat ärtor i rabatten (min egenhändigt gjorda rabatt! :D ) och de växer och frodas, så jag vet inte riktigt vad jag ska göra med dom snart. :-/
Varför odlar man ärtor egentligen? Dom är ju praktiskt taget helt värdelösa... Jaja, det ser fint ut i landet iaf. :)

Det som började som en skit-dag visade sig bli en riktigt skaplig dag. Kanon. Nu blir det till å krypa ner i sängen i jour-rummet och kika på nån halvtaskig film av något slag.


Over and Out.

Vardag...

Shit, glömmer ju bort min blogg.
Haft semester nu. Ganska medioker, men en smula välbehövlig. Snabbt gick de 3 vekorna iaf, det är sen sak som är säker. :-/ Jag tror jag saknade jobbet lite, fast vid närmare eftertanke var det nog mina rutiner jag saknade mest...
Helt OK att börja jobba igen, jag älskar min rutiner. (de försvinner ju lixom när man har semester)
Nu vill jag bara att mina kollegor kommer tillbax från sina semestrar och att nya chefen börjar, så det kan bli någon ordning på nånting någon gång.
(Som en kollega så fint uttryckte sig: "Det enda som är beständigt på vårt jobb är det totala kaoset". Shit, det är nog årets saning!)
Jag önskar mig ett par nya rejäla vikarier som vill jobba åxå. Det är helt otroligt sjukt att det blir totalt kaos som inte går att lösa om man behöver sjukskriva sig ett arbetspass... Ja shit pommesfrites.

Annars då? Egentligen ingenting. Mannen har haft sin sista semesterdag idag och har iom det lidit av ett riktigt brutalt PSM-liknande tillstånd. Jag förstår ingenting. Och inte går det att lätta upp hans tungsinne heller. Hur man än anstränger sig och försöker. Riktigt tråkigt är att det kommer vara såhär i 1-1½ vecka framöver, om vi ska se till statistiken. Suck.
Att han inte bara kan göra som en annan? Köpa sig en 200grams Marabou Chokladkaka, å sen är allt bra? ;)
Jag hoppas han växer upp en smula en vacker dag. Hoppas går ju alltid.

Det var väl den ungefärliga rapport jag hade att avlägga för denna gång.
Håll utkik, det kanske kommer ett nytt inlägg snabbare än du tror (eller iaf snabbare än vanligt)

RSS 2.0