It's a sin

When I look back upon my life
It's always with a sense of shame
I've always been the one to blame
For everything I long to do
No matter when or where or who
Has one thing in common, too

Everything I've ever done
Everything I ever do
Every place I've ever been
Everywhere I'm going to
It's a sin

Weeee...

Okej, här kommer ett inlägg till. Håll i hatten!
Det är ju synd å kalla mig för bloggerist, så sällan som jag skriver något. Dock tänker jag varje dag att jag ska göra det, men det är ju en helt annan femma. Blir ju sällan så som man tänkte sig, för den delen.  
I mitt liv händer det inte alls mycket just nu. Eller det kanske är bristen på tid och överflödet av jobb som bidrar till att jag inte kan hitta på något ofantligt spännande att skriva om.

Har le jour idag... har funkat hyffsat (man får väl tolka det så när ingen avlidit iaf?) och kvällen har gått fort. Sitter på kontoret just nu och äter larits som en toka! :P
Ja, man får faktiskt synda hur mycket som helst när man har jour. Det står nån stans i det finstilta i nån form av grundlag, det är jag övertygad om!!
 
Ska köra ett race nu och pröva Herbalifes produkter. Kände att jag behövde lite förnyelse, och när det dessutom ingår coaching så kan väl INGET gå fel? Eller? :P
Jag är iaf förväntansfull. Men någon Beach 2008 blir det väl inte... jag får sikta på 2012. ;)

Har dock skaffat mig en riktigt fet bränna med hjälp av solaruim. Jag är helt förundrad över att jag kunde bli så brun!! Annars brukar jag ligga på stranden helt transparant i hyn och i princip ha samma kulör som sanden. :-/
Jag är tillåmed brunare än mannen nu, å då är det fan inte illa alltså!!! :D (Han är en såndäringa skurk som är brun hela året om, högst orättvist!) I och med min solning på Järdalavägen 58 så har jag med stor sannorlikhet skaffat mig ett något suspekt rykte på turkaffären på hörnet, eftersom jag kommer dit var och varannan dag och vill växla till mig en jädrans massa femmor! (solariet går igång på 5*5 spänn) Till min fasa har jag insett att de små barn-åk-attraktionerna inne på centrum åxå tar femmor. :-/ Bara de inte tror att jag bränner hela min lön på att "rida hästen" eller åka i nån av de andra... *asg*

Ja, det får väl vara allt för denna gång då... Stay tuned for more. Over and out.

Sommarkänslor.

Kalasnajs väder nu... nu är bannemig sommarn på ingång!!

Tog med mig Erika in till staden igår (och iom detta räddade henne ifrån några timmars plugg) för att äntligen få hämta ut min telefon som varit på lagning!! :D Oh, happy day! :P
Vi passade på att ta en fika på uteserveringen i det fina vädret. Helt underbart skönt att sitta där å snacka skit å bara njuta av värmen.
Minus med uteserveringar är dock alla duvor som kommer och sätter sig brevid en. Jag som då inte hade några som helst kksmulor i min ägo, drog slutsatsen av att han/hon/den/det tiggde cigg av mig. Den snikne fan.

Dagen idag har ägnats åt några timmars hundpassning av ett brunt yrväder med tillhörande klockren 70-tals affro! Asfrän, men högljud. Men jag vill nog inte ha en egen hund trots allt. (Har jag kommit till insikt med igen) Skönt att man kan få bli påminnd lite sådär ibland. :P

Tog mannen i hand och traskelerade iväg till hans mor ikväll. Hörde att det vankades äpple/jordgubb/rabarberpaj där, och det vill man ju inte missa. :D Fick på samma ställe även hjälp med att färga håret. TACK! :D
Blir lixom aldrig riktigt bra när jag gör det!


Annars då? Jorå... förkylningen har avlidit och det är dax för jobb imorrn! HALELUJAH!!! Men känner jag mig själv rätt så kommer jag uttrycka mig i termer som "Djävlarns skitjobb" eller dylikt, redan innan helgen.
Imorgon ryktas det även om lite fulåkning med Buicken. :D Himma trefvligt alltså! Blir nog till å brumma iväg till macken i Vikingstad och grejja lite med diverse. Eller ja, inte direkt jag då... men jag ska titta på. Och ställa en massa irriterande frågor, och annat sånt som vi okunniga flickvänner är bra på.  :D


På lördag blir det grillning vid ån!! YEEEY!

Söndag, Snor och Fint Väder.

Ohoj hoj. Länge sen jag skrev nu, som vanligt. Skriver några inlägg sen går det ett jävla tag tills jag skriver igen! :P Men den som väntar på något gott... :P

Blev en tur till Göterborg på Valborg. Riktigt trevligt, men hade varit trevligare om Någon, dvs Chrille, hade nämt innan att vi skulle visats utomhus. Därför blev min outfit inte direkt den man skulle välja för sådana syften, vilket medförde en angenär förkylning gånger 100.

Jag blev hemskickade från jobbet i fredags, med feber och jävulskap, och har legat stationerad i min säng sen dess. Med undantag för delar av idag då, när tristessen blev allt för stor. Med hjälp av vitlök, vitaminbomb,  en säkerligen något överdimensionerad dos Panodil Zapp så har jag faktiskt lyckats åstadkomma en del nytta. Hurra.

Jag har tillåmed lagat mat idag. Min förnäma diet under förkylningen har nämligen bestått av godis, Coca Cola, hostmedicin, Kanjang och verktabletter. Kontantan av det hela är alltså att jag känner mig en smula svulstig.

Kanonfint väder är det ute idag också, och min finkänsliga pojkvän uttryckte nyss, efter en stunds utevistelse, "Fy fan vad skönt det är ute!!!". Känns ju bra å höra... inte. Han kunde ju iaf varit snäll och meddelat mig att det var snorkallt! Inte vågar jag mig ute idag inte. *suck* Tills jag har blivit frisk så kommer regnet igen, ska vi slå vad?

För övrig har jag kommit fram till att om man vill blåsa skallen av sig på ett mer sofistikerat sätt så kan man med fördel använda sig utav Otrivin Menthol Nässpary. Satan i gatan! Inte många hjärnceller som överlever den attacken kan jag lova!!! Usch och tvi. Den underbart genomtäkta idén att tillägga menthol medför ett riktigt trevligt näsblod som man kan roa sig åt en stund.
Med sina ungefärliga 2000 psi slås den stackars hjärnan ut totalt. Och då antar man ju att även nästäppan ska ge vika.. men det lär man ju aldrig kunna få reda på eftersom man då åxå har blåst skallen av sig själv.
Jag väljer att gå här och vara täppt istället. 

Ja herremingud.

Min mobil lyser med sin frånvaro. Man kan logga in på en söt liten sida på nätet och följa händelseförloppet, men den samma tycks ha stannat under rubriken "Avslutad, fraktsedel" sedan den 29/4. Vet inte riktigt hur jag ska tolka detta... blir lite orolig. Gick det inte att göra någonting åt dess sjukdom? Det är väl bäst att slå Telenor en signal imorgon och fråga...

Imorgon, när jag ändå tänkt mig vara kreativ, ska jag ta saken i egna händer och fråga hyresvärden om man kanske kunde få hjälp att smälla upp takfläkten. (skall detta ärende gå genom mannen i huset, så lär takfläktsfan inte sitta uppe förrens tidigast hösten 2013).
Samma nyss nämda man tänkte för övrigt sätta upp fläkten själv, bara man fick klartecken från hyresvärden, men jag litar inte riktigt på det företaget. Jag vill inte ha ett stort hål i taket och en fläkt på golvet med en platt katt under när den ramlat ner, om man säger så. Vill nog helst att någon behörig personsom vet vad han sysslar med, ska sätta dit den!

Nåväl... det återstår att se. Nu blir det att softa lite framför tv:n. Förhoppningsvis fortsätter jag med meningslöst bloggeri imorgon dag.

RSS 2.0