En trevlig söndag, för omväxlingsskull...

Det har faktiskt varit en riktigt bra dag idag. Vi började med att åka till Harge och hjälpa till att flytta husvagnen, till en ny och bättre plats. Blir nog kanon i sommar. Än så länge var det snö där, å kallt som attan.


Efteråt åkte vi ut till Tornby för att köpa nya köksmöbler. Har spenderat några timmer med att skruva ihop dem. Blev hur bra som helst! Köpte mig en juicepress åxå, riktigt bra!! :D

   


Nu borde jag egentligen göra någon nytta här... men det blir lixom aldrig då. ;)
30 dagar till flytten ;)


   

...

I'll kick your ass Like I said that I would
You tell them stories they'd rather believe
Use and confuse them, They're numb and naive

Fredag kväll...

Hejja mig. Jag har fått en revbensfraktur. Det går bara bättre å bättre för mig.
Hos läkarn idag ang. hostan. Fick kortison... nu ere fan bäst att skiten ger resultat, för 700:- djävlarns spänn kostade det! :O

Dagen började skit, och kommer antagligen sluta i samma tecken! Jag är ensam ikväll å det finns absolut inget att hitta på :( Trött är jag åxå. Usch.

Slutkörd.

"Arbetstidslagen har regler om hur mycket man får arbeta per dygn, per vecka och per år. Den tar upp jourtid och beredskap, vilka raster och pauser man har rätt till och vad som gäller för nattvila."

Oj... den lagen omfattas visst inte jag av. Jag kanske är nått slags undantagsfall.

Om 17 timmar får jag (förhoppningsvis) gå hem och vara ledig ett par timmar tills det är dags att jobba igen. Yaay.  

Vem av dem är du idag?

Jag var helt galen igår. Yr, hjärtklappning, vimsig och en mystisk känsla av att ha is i hjärnan. Skumt. Nu har jag sovit 11 timmar. Det var kanske det som behövdes?

Måste städa lägenheten idag. Visning kl. 14.oo. Tråk. Jag hade velat rida idag!

Bjuder på en låt, det var länge sen. Både som jag bjöd på en låt och som jag lyssnade på densamma.
Ajö.


Helt galet trött...

Urk, vilken dag...
Startade dagen kl. 5.30. Okristligt tidigt, jag vet.
Jobb mellan 7 och 9.
Personalmöte mellan 9 och 11.30.
Handledning mellan 11.30 och 13
Ledig till 15.30, tiden spenderades hemma hos kollega med sällskap av ex-kollega. Vansinningt trevligt.
Tillbax till jobbet. Slutade 20.30.

Nu känner jag mig mer död än levande, faktiskt.

Ledig imorrn. Måste ta tag i lite jobbrelaterade prylar ändå. Suck.
Visning av lägenheten vid 14.

Jag är för trött för att kunna formulera mig bättre än såhär.
Godnatt. Snark.

OH MY GOD?!

Gläpper förbi SVT1 på tv'n, en kanal som för övrigt glöms bort på grund av sin fantastiska tristess nivå, och ser att det är Uppdrag granskning, värt att se ibland...
 
WTF?! JAG VET INTE OM JAG SKA SKRATTA ELLER GRÅTA ELLER SPRÄNGA VÄRLDEN OCH MIG SJÄLV I LUFTEN?!
"Läkarna vet att kusinäktenskap kan leda till fosterskador. Men det vill inte svenska myndigheter berätta om."

Och vem i HELSKOTTA vill skaffa barn med sin KUSIN?! Jag får så mixed-up feelings så jag vet inte vad jag ska göra av ovanstående... Uuuuuuuuusch!!!

VART ÄR VÄRLDEN PÅ VÄG!?

HAHAHA... tillåmed allas våran käre Calle Gustav af Sverige är tydligen ett resultat av släkt-äktenskap, om man ska tro reserch:arna på U.G. O.M.G IGEN!

Vår?



Idag som först kom jag ihåg att ta kort på blommorna i rabatten utanför jobbet! Så lite vårtecken finns det minsann i Ekholmen åxå!
Nu äntligen lyser solen mellan varven, men jag är för trött för att gå ut... så är det säkert kallt åxå!!! ;) Jag längtar tills det "riktiga", varma vårvädret kommer... Mmm...

Man borde passa på att göra något idag... men vad???

Måndag igen...

Veckorna bara flyger iväg. Idag är det 45 dagar kvar tills vi flyttar :)

Vaknade upp i morse av att solen sken mig i aniktet. Jag hörde fågel kvitter och missarna 2 kom och hälsade godmorgon. Alltså et helt perfekt uppvaknande. :)
Dock somnade jag om och 3 timmar senare vaknade jag igen utan solsken, fågelsång och missar. Skit åxå. Jag känner att jag verkligen behöver en gnutta sol nu... har varit grått och tråkigt allt för länge!! Men termometern visar 7 grader plus, så vi är på väg åt rätt håll iaf.

Dags att göra sig i ordning för jobbet. Jouren ikväll och slutar alltså inte förens 9 imorrn *suck* Men, men... det brukar gå rätt snabbt!

Gammal bild, tagen utanför jobbet i januari -09

Trötter...

Oj, här var det visst en smula bloggtorka, ser jag! :P
Kvällen igår spenderades tillsammans med 2 kollegor och massa ost, kex och vin. :) En riktig trevlig tillställning, och jag hade himla trevligt. Idag har jag tillhörande baksmälla i vanlig ordning, men inget i hästväg iaf! ;)

Har ändå hunnit med att åka till tippen och kasta massa junk som fanns i förrådet... alltid skönt. Men det verkar bli fler vändor dit! Helt galet vad man samlar på sig onödiga grejer bara på några få år :O
Jag skulle vilja packa några lådor, men känner ingen inspiration. Jag tror jag ska passa på att sova en stund, eftersom sambon inte är hemma! ;)

So long...

Måndag.

Jag har varken kommit ur sängen eller ätit frukost än. Men jag har kommit jävligt långt på min ljudbok!!

En fredag kväll på jobbet....

Mjaha... nu sitter man här igen då, en fredagskväll på jobbet, och tråkar. Inte ens datorn var rolig idag, så den hade lika gärna kunnat stanna hemma. :P

Och inget häpnadsväckande har jag att blogga om heller... så jag tänker ta min nya ljudbok och lyssna lite. "Män som hatar kvinnor" av Stieg Larsson. Har hört att den ska vara bra.

Godnatt...

Godförmiddag.

Lite sovmorgon idag, aldrig helt fel. Har faktiskt inget alls att förtälja idag.
Dagen skall ägnas åt jobb i vanlig ordning, men först ska jag nu gå och handla.

Mer spännande än så blir det tyvärr inte idag!!

                                                   

Min musiksmak vittrar sönder?

På nått sjukt konstigt sätt så finner jag denna låten riktigt "svängig". Jag blir faktiskt lite rädd för mig själv. Min musiksmak har kapitulerat och jag tycks visst kunna lyssna på precis vad som helst?! Ja, gudars!!



Nähä, det är bäst jag drar på en ljudbok innan jag hittar på nått mer suspekt.
Fick "Män som hatar kvinnor" på ljudbok av en vän idag! Finemang!! :D

Måndag kväll...

Stormen har tillfälligt blåst över och nu fokuserar jag på annat. Eller, mja... kanske inte. Men jag har iaf stressat ner några hekto. Allt löser sig säkert i slutändan. Om inte till det bästa, så förhoppningsvis helt OK!

Jag försöker få nått gjort här hemma, men utan större resultat. JAG VILL FLYTTA NUUUUUUUU!!!

Nähä... sova lite kanske. Nån gång...

Skräp.

Det var lugnt jobbmässigt från fredag till måndag. Nu är cirkusen igång igen och jag har åter en jävla massa att göra. Konstigt att det aldrig kan vara lugnt?
Måste åka till jobbet en timma tidigare för att hinna med allt extrastrul som dykt upp idag, men det är inget jag får betalt för.
Jag undrar varför jag tackade ja till att bli samordnare?

Fortfarande söndag.

Nu har jag ätit godis så jag blivit illamående. Samma sak varje gång ;)

Sitter här och kikar och planerar lite inför flytten... fan vad jag längtar! Jag blir helt förstörd! Det är en halv evighet tills det är dags att flytta! :(
Det kommer bli sååå fint och bra. :D Har fått ihop en hel lista med saker att inhandla. Får väl kanske ta lite i omgångar! ;)
Snart fyller jag år åxå... Jag tänker bara önska mig presentkort på IKEA så jag kan köpa massa fina grejer till lägenheten. :D


Jag borde försöka sova, men jag har lixom ingen lust...

Söndag...

Min förutsägelse stämde. Idag är jag risig. Jag botar det bäst jag kan med godis och Dr Pepper.


Nattsudd



I en annan del av Ekholmen är promillehalten total kl. 05.24... ;) Men skit i det och lyssna på en låt som ger gåshud. Gör dig själv en tjänst och ignorera "videon" cvh lyssna på låten istället, vi mår alla illa av bilder som påminner oss om 80-talet...
Nu kanske man skulle sova.
Om några timmar kommer jag jag vakna och vara riktigt illamående. En dag ska även jag bli vuxen... Men det lär dröja! ;)

RSS 2.0