Wroooom!!

Igår var en toppendag. Åkte till Vadstena med Sanna, Chrille och Kev för att kika på bilar :) Sanna och jag åkte förstås HD, fy fan vad kul det var! Mer av den biten, tack!! Dock blev det sent och idag är jag astrött. :(


Idag är det jobb som gäller hela kvällen och natten. Kvällen bjuder även på grillkväll på jobbet, med anhöriga osv. Herrgud så kul det känns när regnet står som spön i backen utanför fönstret!!! :O Får hoppas att det slutar tills det är dags att dra igång grilleriet!!


Nåväl... nu blir det till å få i sig lite lunch och sen packa inför morgondagen. Åker till Harge imorrn enligt tradition. Bäst å packa idag, eftersom jag som sagt jobbar inatt.

Trevlig midsommar!

Kväll...

Jaha, då var mer än 50% av arbetsasset avklarat. Förhoppningsvis (med lite tur) några timmars sömn, följt av 3 timmar jobb... sen får jag gå hem!! :D Tvättstugan imorrn... herregud så roligt! Kanske inte...

Nähä... min ljudbok väntar. Har hållt på med samma kapitel i 2 veckor nu. Jag bara somnar!! Men boken är faktiskt jävligt bra, så det är inte därför jag somnar ;)

På återseende!

OMG!!!

Jag ljög... det är faktiskt bara 3 veckor kvar till min semester. Sug på den, ni!!

Söndag förmiddag.

Jaha... då var det söndag igen (och bara 4 veckor till min semester) Idag är det jobb som gäller hela dan, kvällen och natten. Fy bubblan! Startade dagen med att bränna mitt rostbröd och i och med det ofrivilligt testa brandvarnaren. Den fungerade. Så denna dan kommer säkert gå lysande. Lika bra att gå in stenhårt med en tvärnegativ attityd, så kan det bara bli bättre...

Ont i huvudet har jag åxå, men jag börjar tro att det är mitt normala tillstånd. Längesen jag inte hade huvudvärk under en hel dag. :S Säkert hjärntumör rakt av. (så var det det där med tvärnegativ attityd, då)

Nåväl.... nu ska jag byta sant i kattlådan. Intressant information, del 58.

Ha en bra dag!

Sådär ja...

Nu tror jag minsann att bloggtorkan är över, för denna gång. Jag känner det i luften.

Sitter här i mitt lilla rum, där luften är tjock av vaniljglassarom á la doftljus från IKEA. :) Är sådär lagom sliten efter gårdagen då jag åter igen gick ut för att "ta en öl", vilket ni säkert förstår att det INTE blev. Damp väl i säng runt 5-hugget i vanlig ordning. Det var ingen som blev förvånad när jag ringde jobbet imorse vid 10 och meddelade att jag försovit mig. Ja, igen. Jag är helt hundra på att jag ställde klockan, men jag kan ha fel. Minnet är lite diffust just vid den tidpunkten. ;)
Jag hatar att försova mig. Dock var gårkvällen den roligaste i mannaminne. Helt galet roligt att vara ute å röja gärnet med min skitkärring!! :) <3
Dagen idag på jobbet var dock inte lika fascinerade. Inte alls. Usch...

Såå... annars då? På västfronten intet nytt. Samma som alltid... typ. Bara lite mer tilltrasslat än vanligt. Min värld kan mycket väl liknas vid ett garnnystan. Om man skulle ta å sticka sig nått??

Nähä... en kopp thé och Fejjan. Det är det som gäller ikväll ass'.
Over and out.

Hej hopp!

Jag hinner aldrig med att blogga längre, undrar om jag har några läsare kvar? :P

Helgen har varit bra. Jobbat rätt mycket, men även hunnit åka till Harje och sola (bada var det alldeles för kallt för!!) samt kolla in hamnfestivalen i stan igår, och ta några pilsner. Festivalen var väl inte så mycket att hurra för direkt, men jag hade ganska trevligt ändå. :)

Nu är jag helt galet trött och borde ha krupit till sängs för länge sen!
Ledig imorrn, och fint väder ska det bli åxå! :D Dagen ska spenderas i gröngräset på en filt med en bok och lite vin. Vad det lider så har jag ordnat till sällskap åxå. Kan bli hur trevligt som helst egentligen... :)

Godnatt...

RSS 2.0